facebook  youtube  twitter  instagram 26/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Έφη Πρεβέντη: «Να εργαστούμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας και των ανθρώπων του»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/05/2019 13:56:02
Έφη Πρεβέντη: «Να εργαστούμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας και των ανθρώπων του»
Το ekalampaka.gr συνάντησε την Έφη Πρεβέντη, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Παπαμιχαήλ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ», για μία τελευταία συνέντευξη λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες...

• Έφη, την Παρασκευή ολοκληρώνεται και επίσημα η προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Τι γεύση σου άφησε αυτή την εμπειρία;

Ήταν πραγματικά για μένα μία μεγάλη εμπειρία, ήταν πρωτόγνωρο το να μπω στη διαδικασία να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση του καλαμπακιώτικου λαού. Μου αφήνει μία πολύ γλυκιά γεύση γιατί είχα την ευκαιρία να γνωριστώ με πολλούς ανθρώπους, να συζητήσω μαζί τους μεταφέροντας το πρόγραμμα του συνδυασμού και να ακούσω όσα είχα να μου πουν.

• Η απόφασή σου να ασχοληθείς με τα κοινά έχει να κάνει με την όλη αλλαγή που σου συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και σε έχει αλλάξει εσωτερικά και εξωτερικά;

Όντως ακολουθώντας ένα νέο επαγγελματικό δρόμο βρήκα τον εαυτό μου. Πλέον είμαι πιο αισιόδοξη, αντιμετωπίζω με θετική διάθεση τη ζωή και αυτό ήθελα να το μεταφέρω σε μία μεγαλύτερη κλίμακα, πέρα από την καθαρά προσωπική και οικογενειακή μου ζωή. Βλέπω τον τόπο μας σαν ένα ποτήρι μισογεμάτο που στο χέρι μας είναι να το γεμίσουμε μέχρι επάνω, να το κάνουμε να υπερχειλίσει. Υπάρχουν τόσες ευκαιρίες, τόσες προοπτικές για να πάει ψηλά ο Δήμος Μετεώρων, για να δουν καλύτερες μέρες οι συντοπίτες μου.

• Βλέπω χρησιμοποίησες το σύνθημα του συνδυασμού «να πάει ο τόπος μας ψηλά». Γιατί επέλεξες να συμπορευτείς με το συγκεκριμένο συνδυασμό και τον επικεφαλής του, Γιάννη Παπαμιχαήλ;

Γιατί είναι ένας άνθρωπος προσγειωμένος, που γνωρίζει το πεδίο της αυτοδιοίκησης, που έρχεται αποφασισμένος και με όραμα να πάει πραγματικά το Δήμο Μετεώρων ψηλά. Τον εμπιστεύομαι, συμφωνώ με τις θέσεις και τις προτάσεις του και γι αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφια με το συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ».

• Θεωρείς ότι είναι πολλά που δεν έχουν γίνει στο δήμο μας, τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά;

Πάρα πολλά. Κυρίως έχουν να κάνουν με θέματα καθημερινότητας, όπως είναι το κυκλοφοριακό στην Καλαμπάκα. Αλλά εκεί που δεν έχει δοθεί σχεδόν καθόλου βαρύτητα είναι στα χωριά και αυτό δεν είναι μία απλή διαπίστωση δική μου, αλλά βασίζεται στις μαρτυρίες και τα παράπονα των ίδιων των κατοίκων. Εμείς ακούμε και καταγράφουμε και θα δώσουμε λύσεις σε όσα μας έχουν επισημανθεί.

• Σας «κατηγορούν» για προεκλογικές συνεργασίες, τι έχεις να πεις;

Αυτό που έχω να πω είναι ότι εμείς, εάν πάρουμε την εντολή του λαού του Δήμου Μετεώρων, θα εργαστούμε συλλογικά για ένα καλύτερο αύριο. Σε αυτό στοχεύουμε και αυτό επιδιώκουμε. Οι μετεκλογικές συνεργασίες, και τονίζω το «μετεκλογικές», είναι καλοδεχούμενες εφόσον γίνονται προς το συμφέρον του τόπου μας και των ανθρώπων του.

• Στείλε μας και ένα μήνυμα προς τους ψηφοφόρους της Κυριακής;

Θέλω να απευθυνθώ προς όλους τους συνδημότες μου, από τον 17χρονο μέχρι το μεγαλύτερο ηλικιακά που θα προσέλθει στην κάλπη, και να του/της πω να επιλέξει με βάση το συμφέρον του τόπου που όλοι μαζί ζούμε, εργαζόμαστε, κάνουμε οικογένειες, μεγαλώνουμε παιδιά. Να είναι μία ψήφος που δεν θα έχει ατομικιστικά κριτήρια αλλά συλλογικά.

• Σε ευχαριστούμε, Έφη Πρεβέντη. Καλή επιτυχία.

Ευχαριστώ και εγώ για τη συνέντευξη.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί για αυτό το άρθρο.

 

Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ