facebook  youtube  twitter  instagram 7/5/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


  

  

  

 



Ε65 | Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τέλος του 2022

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  15/09/2022 10:42:03
Ε65 | Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τέλος του 2022

Με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή της ΔΑ Τρικάλων, Δημητρίου Μήτραινα, ορίσθηκαν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εύρυθμη κι ασφαλή διέλευση της κυκλοφορίας του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος Ε-65 S3, προκειμένου πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής της κατω διάβασης ΚΟ64 (χ.θ.156+303.92) του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος Ε65από 15/09/2022 έως 31/12/2022 καθόλο το 24ώρο:


Ειδικότερα κατά μήκος της Εθνικής Οδού Τρικάλων - Γρεβενών θα πραγματοποιηθεί βραχεία εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω της κατασκευή προσωρινής παρακαμπτήριας οδού ΚΟ64, στο ύψος της συμβολής της Εθνικής οδού με την επαρχιακή οδό Τ.Κ. Θεοτόκου - Τ.Κ. Αγιοφύλλου (Χ.Θ. 156+303,92 του αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος Ε65) και θα τοποθετηθούν πληροφορικές και ρυθμιστικές πινακίδες, ως αναλύονται κατωτέρω:

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΥΦΙΣΤAΜΕΝΗ ΚΟ 64:

i) ΣΆ αμφότερα ρεύματα κυκλοφορίας των οχημάτων, στις ζώνες προειδοποίησης, χρησιμοποιούνται αρχικά πινακίδες αναγγελίας έργων (Κ-20 και Πρ-1) κι εν συνεχεία πινακίδες επιβολής ανώτατου ορίου ταχύτητας (Ρ-32) και πινακίδες απαγόρευσης προσπέρασης (Ρ-30). Επιπλέον για την αναγγελία της βραχείας εκτροπής της κυκλοφορίας θα τοποθετηθούν πινακίδες Π-66.12 και Π-66.22 σε κατάλληλες θέσεις.

ii) Ακολούθως, η ρύθμιση της κυκλοφορίας εντός της Παρακαμπτήριας Οδού Κ064 γίνεται με την τοποθέτηση πινακίδων Ρ-30 και Ρ-32 σε κατάλληλες θέσεις, ενώ για την καθοδήγηση της κυκλοφορίας προβλέπεται η συστηματική τοποθέτηση πινακίδων κατεύθυνσης Π-78 με τις αντίστοιχες Ρ-52α και την χρήση αναλάμποντων φανών επισήμανσης κινδύνου, σε κατάλληλες θέσεις.

iii) Στην περιοχή διέλευσης της Παρακαμπτήριας Οδού Κ064 από την Ζώνη Κατάληψης του Αυτ/μου Ε65 προβλέπεται η διαμόρφωση προσωρινής συνδέσης των εργοταξιακών χώρων του Ε65, όπου για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων από την Παρακαμπτήριο Οδό Κ064 θα τοποθετηθούν πινακίδες Ρ-2, Π-ΕΙΣΟΔΟΣ και Π-ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ με τους αντίστοιχους φανούς επισήμανσης κινδύνου.

iv) Τέλος, μετά το πέρας της Παρακαμπτήριος Οδού Κ064, η κυκλοφορία αποκαθίσταται με την τοποθέτηση πινακίδων Ρ-36.

ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗ:

Θα εφαρμοστεί διαγράμμιση της οδού, κίτρινου χρώματος, διαστάσεων :

Γραμμή οριοθέτησης πλάτους οδοστρώματος: Συνεχής γραμμή πάχους 0.12μ.

Συνεχής στενή γραμμή οριοθέτησης λωρίδων κυκλοφορίας, πάχος 0.12μ

Γραμμή καθοδήγησης: Διακεκομμένη γραμμή: 1.50μ./1.50μ. (γραμμή/κενό) & πάχους 0.12μ.

Διακεκομμένη γραμμή οριοθέτησης πλάτους οδοστρώματος: 1,50μ./1,50μ. (γραμμή/κενό) & πάχους 0.12μ.

Η εταιρεία εκτέλεσης των εργασιών, οφείλει:

Α) Σε όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών να τοποθετεί και να συντηρεί, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και τις εγκεκριμένες μελέτες, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

Β) Να ενεργεί ώστε σε κάθε περίπτωση να εξασφαλίζεται η ομαλή κυκλοφορία και να ελαχιστοποιείται η παρεμπόδιση των χρηστών.

Γ) Σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων, εκ των προτέρων, να συμφωνήσει και να λάβει όλα τα ενδεδειγμένα (και προκαταρκτικά) μέτρα προκειμένου να ελαχιστοποιείται κατά το δυνατόν η παρεμπόδιση των χρηστών. Προς τούτο δέον όπως προ κάθε σημείου έναρξης εργασιών, να μεριμνήσει για την τοποθέτηση υπαλλήλου, ο οποίος θα προειδοποιεί καταλλήλως τους χρήστες των οδών για τα τελούμενα έργα επί αυτών.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
15804
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ