facebook  youtube  twitter  instagram 7/5/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


  

  

  

 



E65 | Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο νέο Α/Κ Οξύνειας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  07/11/2023 15:43:43
E65 | Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο νέο Α/Κ Οξύνειας
φώτο αρχείου

Με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή της ΔΑ Τρικάλων, Δημητρίου Μήτραινα, ορίσθηκαν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με στόχο την ομαλή, εύρυθμη, απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση των χρηστών των οδών στην περιοχή εδαφικής μας αρμοδιότητας.

Ειδικότερα να προκειμένου κατασκευαστούν οι δύο (02) ισόπεδοι κυκλικοί κόμβοι (Roundabout 1 & Roundabout 2) του νέου Α.Κ. Οξύνειας (Χ.Θ. 149+523) του Αυτοκινητόδρομου Ε65, όπου απαιτούνται έργα οδοποιίας και σήμανσης-ασφάλισης για την εύρυθμη κι ασφαλή διέλευση της κυκλοφορίας από την περιοχή όπου θα κατασκευαστούν οι δύο κυκλικοί κόμβοι και με απώτερο σκοπό να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη κι ασφαλής διέλευση οχημάτων από τις περιοχές αυτές, τίθεται σε κυκλοφορία των οχημάτων η ήδη κατασκευασμένη οδός ΚΟ56 όπου επιβάλλονται οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Εφεξής και μέχρι εκδόσεως νεότερης οίκοθεν απόφασης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται εναλλάξ και στα δύο (02) ρεύματα κατευθύνσεων, στην Επαρχιακή Οδό σύνδεσης της Τ.Κ. Οξύνειας με το 37,0 χλμ. της Ε.Ο. Τρικάλων - Γρεβενών και συγκεκριμένα από το χ/σ 0,200 km. από την εν λόγω διασταύρωση για διάστημα 200 μέτρων, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, με μέγιστο όριο ζώνης εναλλάξ κυκλοφορίας τα 50 μέτρα.

Οι αιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουν χρονική διάρκεια από 07-11-2023 έως 30-06-2024 και θα ισχύουν καθόλο το 24ωρο.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
37126
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ