29/9/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Δωρεά Βιβλίων και Ταινιών του Δρ. ΕΜΠ και επίτιμου δημότη του Δήμου Μετεώρων Θ.Π Τάσιου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  17/08/2022 10:31:57

Σε μια αξιέπαινη δωρεά προς τον Δήμο Μετεώρων προέβη ο διακεκριμένος και διεθνώς αναγνωρισμένος καθηγητής κ. Θεοδόσιος Τάσιος, προσφέροντας δώδεκα από τα τελευταία του βιβλία και τρεις ταινίες του, ώστε να συμπεριληφθούν στη Βιβλιοθήκη του Δήμου μας.

Ο Ομότιμος καθηγητής χαρακτηριστικά στην επιστολή του προς τον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο αναφέρει: “Ως αντίδωρον πενιχρόν της τιμής την οποίαν προσφάτως μου κάματε, αποστέλλω 12 απΆ τα τελευταία μου βιβλία και 3 ταινίες μου, για τη Βιβλιοθήκη του Δήμου”. Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Τάσιος ανακηρύχθηκε επίτιμος Δημότης του Δήμου Μετεώρων σε μια ειδική τελετή που είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Τάσιο για αυτή την ευγενική του προσφορά, η οποία μας τιμάει ιδιαίτερα, αποδεικνύοντας πως είναι ένας υπέρμαχος της επιστήμης που με αυτή του την πράξη συμβάλει στην προσπάθεια εμπλουτισμού της Βιβλιοθήκης μας ώστε να γνωρίσουμε όλοι μας το πλούσιο έργο του.

Από το Γραφείο του
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
O93L8
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ