7/2/2023
  


 
Δωρεά φορητού απινιδωτή στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  07/09/2022 13:45:49

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησε ο ποδοσφαιριστής του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ και ιδιοκτήτης του Γυμναστηρίου «Spark», Θοδωρής Φορτούνης καθώς παραχώρησε ένα φορητό απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να ενισχυθεί  το Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας «Βασίλειος Καρακίτσιος».

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος συνεχάρη και ευχαρίστησε θερμά τον κ. Φορτούνη για τη δωρεά αυτή, σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου όπου και παρέλαβε ο ίδιος τον απινιδωτή, παρουσία και του αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Παπανικολάου Γιώργο. 

«Χαίρομαι ιδιαίτερα με την αξιέπαινη αυτή χορηγία, καθώς αναδεικνύεται η ευαισθησία των νέων του δήμου μας σε θέματα υγείας και ασφάλειας των πολιτών δεδομένου ότι οι απινιδωτές σώζουν ζωές», ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Αλέκος.

Ο φορητός απινιδωτής θα βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας σε περίπτωση έκτακτων συμβάντων ενώ το επόμενο διάστημα θα διοργανωθεί και ανοιχτό σεμινάριο επίδειξης χρήσης του απινιδωτή για το οποίο θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση για την ημέρα διεξαγωγής. 

Από το Γραφείο του Δημάρχου
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
9L783
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ