9/6/2023

  


 
Διεξαγωγή Ετήσιας Άσκησης Ετοιμότητας ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ Π.Υ. Καλαμπάκας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/03/2023 14:03:55

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 και από ώρα 11:00΄ έως 12:00΄ θα πραγματοποιηθεί σε επίπεδο Περιφέρειας Θεσσαλίας η ετήσια άσκηση ετοιμότητας της Π.Υ. Καλαμπάκας.

Η άσκηση προτάθηκε από την Π.Υ. Καλαμπάκας και εγκρίθηκε από την Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Τρικάλων και από την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διεύθυνση Θεσσαλίας βασισμένη σε σενάρια επέμβασης ξενοδοχειακών μονάδων, με θέμα εκκένωση - πυρόσβεση - διάσωση εγκλωβισμένου ατόμου, καθώς η επισκεψιμότητα των Μετεώρων προσλαμβάνει πολύ μεγάλες διαστάσεις και απαιτήσεις στην φιλοξενία και ασφάλεια των τουριστών.

Η άσκηση πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ Α.Ξ.Τ.Ε. με τη συνδρομή δεκαεπτά (17) Πυροσβεστών και έξι (6) Πυροσβεστικών οχημάτων.

Σημαντική είναι η συμβολή του Α.Τ. Μετεώρων του ΕΚΑΒ της ΔΕΗ καθώς και του προσωπικού του ξενοδοχείου που θα συμμετέχουν στην άσκηση, κάνοντας τις συνθήκες προσομοίωσης του συμβάντος ρεαλιστικές.

Στη συνέχεια θα συναποφασιστούν παρόμοιες ενέργειες της Π.Υ. Καλαμπάκας με το ξενοδοχειακό συγκρότημα ΑΜΑΛΙΑ Α.Ξ.Τ.Ε. αλλά και με άλλες επιχειρήσεις της περιοχής Καλαμπάκας οι οποίες επιθυμούν την ενημέρωση του προσωπικού τους σε θέματα πυρασφάλειας για τη βελτίωση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και των δύο πλευρών, πέραν των καθορισμένων και κατά υποχρέωση.

Π.Υ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣΣχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
Y47V2
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα
 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ