4/12/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 
 
 

 
ΔΕΗ ...goes to Hollywood με στούντιο στη Πτολεμαϊδα

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  06/12/2018 20:10:06
Τι κοινό μπορεί να έχει το Los Angeles με την Πτολεμαϊδα; Όπως αποδεικνύεται η πολύτιμη ελληνική πόλη της Μακεδονίας δεν θα έχει σε τίποτα να ζηλέψει την ηλιόλουστη πολιτεία των ΗΠΑ, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης...

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ δεν εξέφρασε μόνο την πεποίθηση πως ΔΕΗ και Δυτική Μακεδονία θα συνεχίσουν για πολλά ακόμα χρόνια να παίζουν καθοριστικό ρόλο στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας και της τροφοδοσίας της χώρας αλλά ανακοίνωσε και μια σειρά δράσεων που πρόκειται να αναλάβει η επιχείρηση με στόχο την ενίσχυση και αναβάθμιση της περιοχής.

Ανακοίνωσε ειδικότερα ότι η ΔΕΗ διαθέτει το εργοστάσιο του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας για να γίνει κινηματογραφικό στούντιο και πως για το σκοπό αυτό η ΔΕΗ βρίσκεται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο υπουργό κ. Κρέτσο αλλά και με μεγάλους κινηματογραφικούς κολοσσούς του εξωτερικού και θα γίνει πιο συστηματική αυτή η επικοινωνία, καθώς ο χώρος αυτός είναι προνομιακός για μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές και μπορεί να δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας και να δώσει ώθηση στην περιοχή.

mononews.gr, economistas.gr
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
50348
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ