facebook  youtube  twitter  instagram 26/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Booking.com | H Καλαμπάκα στους 10 κορυφαίους προορισμούς για το 2023

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  27/01/2023 14:17:21
Booking.com | H Καλαμπάκα στους 10 κορυφαίους προορισμούς για το 2023

Την πόλης μας, την Καλαμπάκα, προτείνει η πασίγνωστη πλατφόρμα κρατήσεων «Booking.com» ως έναν από τους 10 κορυφαίους προορισμούς για το 2023

Ειδικότερα αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε σχετικό δημοσίευμα στη δημοφιλή πλατφόρμα: 

«Για να βρείτε τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς της επόμενης χρονιάς, η Booking.com ανέλυσε τις τάσεις των κρατήσεων παγκοσμίως και σας παρουσιάζει τους 10 κορυφαίους προορισμούς για το 2023, σε συνδυασμό με συμβουλές από την κοινότητα ταξιδιωτών της Booking.com. Από ιστορικές παραθαλάσσιες πόλεις έως καλλιτεχνικές πρωτεύουσες και κρυμμένα διαμάντια, αυτή η λίστα με τους 10 κορυφαίους προορισμούς, εμπειρίες και καταλύματα θα σας χαρίσει έμπνευση για μια χρονιά με υπέροχα ταξίδια.

(…)

Καλαμπάκα, Ελλάδα

Στην γραφική ελληνική πόλη της Καλαμπάκας, που βρίσκεται στον Θεσσαλικό κάμπο, θα ανακαλύψετε τα Μετέωρα, ένα μοναδικό σύμπλεγμα βράχων το οποίο φιλοξενεί πολλά ορθόδοξα μοναστήρια. Το μοναδικό αυτό σύμπλεγμα, που μοιάζει να αιωρείται στον αέρα με φόντο τους καταπράσινους λόφους, έχει ύψος 396 μέτρα και χτίστηκε τον 13ο αιώνα από μοναχούς που αναζητούσαν μια απομονωμένη τοποθεσία. Σήμερα, προσφέρει εντυπωσιακή θέα σε όσους το επισκέπτονται με τα πόδια.

Κάντε μια Περιήγηση στα Μετέωρα το Ηλιοβασίλεμα και ανακαλύψτε τα σπήλαια των ασκητών στον Μπάντοβα, τα οποία είναι 1000 ετών, καθώς και τις νωπογραφίες των μοναστηριών, κι έπειτα δείτε το ηλιοβασίλεμα πάνω από την κοιλάδα. 

Οι λάτρεις του φαγητού μπορούν να επισκεφθούν την πολυσύχναστη αγορά που διοργανώνεται κάθε Παρασκευή, ενώ τα τοπικά εστιατόρια σερβίρουν κεφτεδάκια, μουσακά και σιγοψημένα μαγειρευτά (...)»

Σημειωτέον ότι οι προορισμοί έπρεπε να συγκαταλέγονται στους κορυφαίους 1.000 με τις περισσότερες κρατήσεις στην Booking.com από 1η Αυγούστου 2021 έως 31 Ιουλίου 2022. Η λίστα που προέκυψε ταξινομήθηκε με βάση την ετήσια αύξηση και οι προορισμοί με μεγάλη μείωση στο ποσοστό εγχώριων κρατήσεων αφαιρέθηκαν. Αυτό έγινε για να διασφαλιστεί ότι η λίστα αντιπροσωπεύει προορισμούς που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το εγχώριο ενδιαφέρον (καθώς και το διεθνές), ακόμη και ενόψει της χαλάρωσης των ταξιδιωτικών περιορισμών που σχετίζονται με τον COVID.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
4VF3S
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ