facebook  youtube  twitter  instagram 27/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 



Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Ειρήνης-Ασπασίας Παπαγεωργίου με το Συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου για το Δήμο Μετεώρων Σωτήρη Παπαχρήστου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/04/2023 11:50:42
Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Ειρήνης-Ασπασίας Παπαγεωργίου με το Συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου για το Δήμο Μετεώρων Σωτήρη Παπαχρήστου

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στο Συνδυασμό μας την Ειρήνη-Ασπασία Παπαγεωργίου. Η Ειρήνη, όπως την ξέρουμε όλοι, κατάγεται από την Κρύα Βρύση Καλαμπάκας (Βανακούλια). Είναι μητέρα δύο παιδιών και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι σύζυγος του Γεωπόνου Αθανασίου Κανίστρα. 

Πρόκειται για μία δυναμική και δραστήρια γυναίκα, με αξιοσημείωτες ικανότητες, που μπαίνει στην πρώτη γραμμή της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης προκειμένου να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο που αγαπά. 

Η δήλωση συμμετοχής ως υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με το συνδυασμό μας, δίνει ξεχωριστή βαρύτητα σε θέματα που αφορούν την εργαζόμενη μητέρα και σύζυγο με έμφαση στη συνολική μας προσπάθεια για ισονομία μεταξύ των πολιτών του Δήμου Μετεώρων! 

Προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και δημιουργούμε από κοινού το αρραγές μέτωπο των υγιών δυνάμεων απ΄ όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες της περιοχής μας! 

Σωτήρης Παπαχρήστος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
MXHJU
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ