27/1/2023
  


 
553 + 1… Συμμετέχοντες - Δελτίο Τύπου 5ο Enduro Μετεώρων «Σταμούλης Φάλλας»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  08/04/2022 17:32:59

553 + 1.. Συμμετέχοντες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τη ΜΟ.ΛΕ.Κ την Κυριακή 03/04/2022, το 5ο Enduro Μετεώρων “Σταμούλης Φάλλας” , με ρεκόρ συμμετοχών. Από την Παρασκευή το βράδυ οι συμμετέχοντες είχαν αρχίσει να καταφθάνουν, προσέλευση η οποία συνεχίστηκε και το Σάββατο με αποτέλεσμα παντού στην πόλη να είναι εμφανής η δυναμική που αναπτύχθηκε γύρω από την διοργάνωση. 

Στο πάρκινγκ της Δημοτικής Αγοράς εισήλθαν 100+ μοτοσυκλέτες και η γραμματεία της οργάνωσης κατέγραψε τους έως τότε συμμετέχοντες που ξεπέρασαν τους 240 .Την Κυριακή στο γήπεδο του Α.Ο Καστρακίου όπου ήταν και η εκκίνηση , προσήλθαν ακόμα 310 συμμετέχοντες, φτάνοντας έτσι στον αριθμό ΅ρεκόρΆ των 550+ αναβατών. Αναβάτες από όλη την Ελλάδα, από την Καλαμάτα εως την Αλεξανδρούπολη, αλλά και εκτός των συνόρων, αφού μας τίμησαν 7 αναβάτες από την Βουλγαρία και 2 από την Κροατία, συνέθεσαν αυτο το «πολύβουο μελίσσι» που ξεχύθηκε την Κυριακή για να βολτάρει στην υπεροχή διαδρομή που σχεδιάστηκε από την ΜΟ.ΛΕ.Κ.

Με την οργάνωση της εκδήλωσης να έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν και τον επιμερισμό των εργασιών που έγινε στα μέλη αλλά και στους φίλους - εθελοντές του σωματείου (κοντά στους 50), οι οποίοι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να φέρουν εις πέρας οτι είχαν αναλάβει αποδίδοντας τα μέγιστα, όλα κυλήσαν ομαλά. Με τον ζήλο αλλά και με τον “επαγγελματισμό” με τον οποίο αντιμετωπίστηκε όλη η οργάνωση άρχισε να διαφαίνεται, πριν ακόμα καλά - καλά ξεκινήσουν οι μοτοσυκλέτες , ότι η εκδήλωση όδευε προς μια μεγάλη επιτυχία.

Μετά την εκκίνηση των πρώτων αναβατών πραγματοποιήθηκε η τελική απονομής αναμνηστικών στην οικογένεια του αδικοχαμένου Σταμούλη Φάλλα, Ιδρυτικού μέλους & 1ου Προέδρου του σωματείου, η οποία έγινε σε ένα “φορτισμένο” κλίμα στο οποίο περίσσεψε η συγκίνηση όλων των παρευρισκόμενων. Παρών στην εκδήλωση και εκπροσωπώντας τον Δήμο Μετεώρων ο Α/δήμαρχος Αθλητισμού κος. Γιώργος Παπανικολάου όπως επίσης και ο Επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Ευθύνης” κος. Λευτέρης Αβραμόπουλος οι οποίοι πήραν τον λόγο, χαιρετίζοντας την εκδήλωση.

Με το χαμόγελο των αναβατών που επέστρεφαν, την ικανοποίηση που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους αλλά και από τα συγχαρητήρια προς τη διοργάνωση και σε όλους όσους βοήθησαν η παραπάνω αναφερόμενη επιτυχία επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Εδώ πρέπει να αναφερθούν και τα πολύ καλά σχόλια για την φιλοξενία που απόλαυσαν όλοι οι επισκέπτες, συμμετέχοντες - αναβάτες - συνοδοί κατά την παραμονή τους, στην πόλη μας, η οποία σε αρκετές περιπτώσεις κράτησε εως και την Δευτέρα το πρωί. Καφέ, ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταβέρνες και γενικά το σύνολο των καταστημάτων της πόλης άφησε το καλύτερο αποτύπωμα στο σύνολο των επισκεπτών, συμπληρώνοντας έτσι την επιτυχία της εκδήλωσης.

Βέβαια τίποτα από τα παραπάνω δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί χωρίς τους ανθρώπους αλλά και τους φορείς που αγκάλιασαν την εκδήλωση. 

Τις θερμότερες ευχαριστίες μας στους:

Δήμο Μετεώρων
Α.Τ. Μετεώρων
τη Διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Α.Ο. Καστρακίου
το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων “Τσιομπίκας Γεώργιος”
το Cafe “CLOUD”
το Βιβλιοχαρτοπωλείο “Παπάντος”
την Κάβα Ποτων “Σαλταπίδας”
το Ι. ΚΤΕΟ “Αβραμόπουλος”
το Καφενείο - Μεζεδοπωλείο “Τα Χασαπάκια”
το ΘερμοΜαρκετ “Γκαγκανάτσιος Ευάγγελος”
το Κρεοπωλείο “Νταμπαλής”
τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Δημητρίου “ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑ”
και τέλος ένα Χορηγό που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία και ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα.

Παραμένουμε δυνατοί και ενωμένοι σχεδιάζοντας την επόμενη εκδήλωση - δραστηριότητα μας, πάντα προσηλωμένοι στους στόχους μας... Ανάδειξη της μοτοσυκλέτας, προσέλκυση επισκεπτών με οφέλη για την τοπική κοινωνία και αξιοποίηση της περιοχής πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και στις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν.

Με τιμή

Εκ του Δ.Σ της ΜΟ.ΛΕ.Κ.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
4WG3S
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ