1/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

4ο Dan στο Kyokushin Budokai και απονομή του τίτλου Branch Chief Ελλάδας της WKB στον sensei Ιωάννη Παπαπούλιο [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  30/08/2014 13:56:42

Έχοντας έφεση στις πολεμικές τέχνες από μικρή ηλικία (μόλις των πέντε ετών) ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος εδώ και 3 δεκαετίες εξελίσσεται σωματικά, πνευματικά και τεχνικά ακολουθώντας τις επιταγές της μακράς φιλοσοφίας των πολεμικών τεχνών...
...Η συνεχής εκπαίδευση, οι ατελείωτες προπονήσεις, οι συμμετοχές σε αγώνες, το υψηλό επίπεδο γνώσεων, η επίσημη αναγνώριση των προπονητικών και διαιτητικών ικανοτήτων του, αλλά κυρίως η αφοσίωση που επιδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια συνέβαλαν ώστε σήμερα να κατέχει τη θέση του Dai Shihan της μικτής πολεμικής τέχνης Kyokushin Budokai στην Ελλάδα.

Στο πρόσφατο Διεθνές Summer Camp 2014 της World Kyokushin Budokai (25-26-27/7) στην Ισπανία ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος συμμετείχε ως εξεταστής -κατά την τρίτη ημέρα του Camp- στις εξετάσεις απονομής ζωνών, 1ου, 2ου και 3ου Dan. Μάλιστα εισηγήθηκε μεγάλο μέρος του σεμιναρίου. Ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια των εξετάσεων εκτέλεσε και ο ίδιος το πρόγραμμα που περιείχε katas, kumite επιπέδου 4ου Dan.

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων ο Πρόεδρος της WKB, Hanshi Pedro Roiz 8 Dan λαμβάνοντας υπ’ όψιν τόσο την άριστη εκτέλεση του προγράμματος εκ μέρους του, όσο και την όλη προσφορά του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου στη διάδοση του Kyokushin Budokai στην Ελλάδα απένειμε στον sensei Παπαπούλιο Ιωάννη το βαθμό του τέταρτου Dan και τον τίτλο του Branch Chief Ελλάδας της WKB.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
8IS7F
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ