facebook  youtube  twitter  instagram 6/5/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


  

  

  

 



21.864 ευρώ στο Δήμο Μετεώρων μέσω του Erasmus+ - Για κατάρτιση υπαλλήλων και αιρετών

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  03/07/2020 10:33:44
21.864 ευρώ στο Δήμο Μετεώρων μέσω του Erasmus+ - Για κατάρτιση υπαλλήλων και αιρετών
Την ένταξη της πράξης «Σύγχρονες προκλήσεις στη διαμόρφωση πολιτιστικής εμπειρίας» που αφορά στο Δήμο Μετεώρων από το Erasmus+ 2020 με χρηματοδότηση ύψους 21.864 ευρώ, αποφασίσθηκε αρμοδίως πριν λίγες ημέρες...

Ειδικότερα η πράξη αυτή, που έχει χρονικό ορίζοντα εφαρμογής 16 μήνες, αφορά στην κατάρτιση εργαζομένων και αιρετών του Δήμου μας σε πολιτιστικά, πολιτισμικά θέματα με διακρατικές επαφές και συναντήσεις.

Προς το παρόν δεν έχει οριστικοποιηθεί ποια χώρα θα επισκεφθούν (πιθανολογείται η Ιταλία), ούτε τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν. Θα προηγηθεί η αποδοχή της ένταξης από το Δήμο μας και σε μεταγενέστερο χρόνο το ακριβές πρόγραμμα εφαρμογής της.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Για το παραπάνω θέμα ο Δήμος Μετεώρων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Δήμος Μετεώρων κατέθεσε αίτηση - εισήγηση για συμμετοχή σε διεθνές πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων με θέμα: «Σύγχρονες Προκλήσεις στη Διαμόρφωση της Πολιτιστικής Εμπειρίας».

Η εν λόγω αίτηση (Κωδικός Προγράμματος 2020-1-EL01-KA104-077857) εγκρίθηκε έναντι του ποσού των 21.864,00 ευρώ για συμμετοχή οχτώ (08) στελεχών του Δήμου Μετεώρων με διάρκεια σχεδίου τους 16 μήνες.

Η αίτηση του Δήμου Μετεώρων εγκρίθηκε με ποσοστό επιτυχίας 93% καταλαμβάνοντας την 1η θέση ως Δήμος και την 3η θέση μεταξύ 61 αιτήσεων συνολικά.

Σύμφωνα με τα σχόλια της αξιολόγησης από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), η υλοποίηση του σχεδίου αναμένεται να έχει σημαντικό αντίκτυπο στους συμμετέχοντες μεγιστοποιώντας τα οφέλη για την τοπική κοινότητα.

Από το γραφείο Δημάρχου



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
72560
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ