Αβγά με πικάντικη σάλτσα ντομάτας |
17 11/2016 12:18 |
Δημοσιεύθηκε από: Συνεργάτης Ρ. Ο. |
|
Αυτή η συνταγή πρωτίστως λατρεύει τις βούτες… Όταν λείπει από το σπίτι η φρέσκια ντομάτα, μπορείτε να φτιάξετε μια εξίσου λαχταριστή σάλτσα ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας πελτέ... |
Περισσότερα
|
Life In Style: Βελούδο παντού!!! |
7 11/2016 20:55 |
Δημοσιεύθηκε από: FabZaria |
|
Το απόλυτο ύφασμα του χειμώνα, συνώνυμο της πολυτέλειας είναι το βελούδο, ο φετινός πρωταγωνιστής ...στα πάντα. Από τη διακόσμηση και επίπλωση του σπιτιού μέχρι και στο πιο τρελό αξεσουάρ που έχεις φανταστεί (μέχρι και καλσόν με λεπτομέρειες σε βελούδο βρήκα!)... |
Περισσότερα
|
Πατατόσουπα με μπέικον και κρόκο Κοζάνης |
3 11/2016 12:28 |
Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας |
|
Το τρίπτυχο γεύση, χρώμα και άρωμα συναντάται σε μία σούπα που θα δώσει σίγουρα στις κρύες μέρες ξεχωριστή νοστιμιά. • Μερίδες: 5 • Χρόνος προετοιμασίας: 25' • Χρόνος μαγειρέματος: 60' • Έτοιμο σε: 1:25'... |
Περισσότερα
|
Χοιρινό στη λαδόκολλα με τυριά και μανιτάρια |
22 10/2016 13:45 |
Δημοσιεύθηκε από: Συνεργάτης Ρ. Ο. |
|
Ένας πληθωρικός μεζές για τη μπίρα και το κρασί, που "παντρεύει" μπουκίτσες χοιρινού με λουκάνικα και εκλεκτά ελληνικά τυριά, σε ένα πακετάκι όλο γεύση. • Μερίδες:4 • Χρόνος προετοιμασίας:15' • Χρόνος μαγειρέματος:1:30' • Έτοιμο σε:1:45'... |
Περισσότερα
|
Εκμέκ κανταΐφι με κρέμα σοκολάτα |
18 10/2016 12:03 |
Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας |
|
Αυτή η σοκολάτα όπου «τρυπώσει» κάνει θαύματα. Εδώ έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση, με το παραδοσιακό εκμέκ! Η συνέχεια επί της συνταγής... |
Περισσότερα
|
Πώς δεν θα "κολλάτε" τις ιώσεις μεταξύ σας |
16 10/2016 19:50 |
Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας |
|
«Δεν σε φιλώ γιατί να μην σε κολλήσω» ακούμε από φίλους και συγγενείς στις συναντήσεις του χειμώνα. Ο βασικότερος τρόπος μετάδοσης των ιών και των μικροβίων δεν είναι το φιλί, αλλά τα χέρια... |
Περισσότερα
|
Μοσχαράκι γιουβέτσι με λαχανικά και χυλοπίτες |
13 10/2016 13:00 |
Δημοσιεύθηκε από: Συνεργάτης Ρ. Ο. |
|
Κλασικό φαγάκι που φτιάχνουμε και με κριθαράκι, εδώ όμως θα προτιμήσουμε χυλοπίτες και το αποτέλεσμα θα είναι επίσης εξαίσιο!
• Μερίδες: 5 • Χρόνος προετοιμασίας: 15' • Χρόνος μαγειρέματος: 1:40' • Έτοιμο σε:1 :55' • Χρόνος αναμονής: 15 λεπτά... |
Περισσότερα
|
Κοτόπουλο Cordon Bleu |
9 10/2016 16:11 |
Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας |
|
Δύσκολο να αντισταθείς σε ένα τέτοιο πιάτο… Ολόκληρα φιλέτα κοτόπουλου, γεμίζονται με ζαμπόν και γραβιέρα, πανάρονται και στο τέλος τηγανίζονται. Μια ωραία μαρουλοσαλάτα τα συνοδεύει άψογα... |
Περισσότερα
|
Χοιρινό κοκκινιστό με λάχανο και φέτα |
4 10/2016 3:45 |
Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας |
|
Μαγειρεύουμε μια συνταγή με παραδοσιακό χαρακτήρα που προέρχεται από την Ευρυτανία. • Μερίδες: 6 • Χρόνος προετοιμασίας: 35' • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30' • Έτοιμο σε: 2:05'... |
Περισσότερα
|
Μπιφτέκια φούρνου με μοσχαρίσιo κιμά |
24 9/2016 11:07 |
Δημοσιεύθηκε από: Συνεργάτης Ρ. Ο. |
|
Αll time classic πρόταση, που έχει πάντα πολλούς φίλους. Και πολλά παράπονα βέβαια, γιατί τα μπιφτέκια εύκολα στεγνώνουν στο φούρνο. Προσοχή λοιπόν να μην τα παραψήσετε και αφήστε το γκριλ να κάνει τη δουλειά του. Όσο για το ζουμερό του πράγματος θα φροντίσουν η ντομάτα και το σοταρισμένο κρεμμύδι. Κάνουν τη διαφορά με διαφορά... |
Περισσότερα
|
|
|
|
|
|