24/2/2019

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 

 

Έφτασε, αδέλφια, η ώρα - Του Γ. Μηλιώτη, εκπαιδευτικού [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Γεώργιος Μηλιώτης  16/01/2019 09:57:29

«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ’νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν» (Στρατηγός Μακρυγιάννης)

Έφτασε αδέλφια η ώρα. Η μεγάλη ώρα της ομολογίας, η μεγάλη της Κρίσεως ώρα!...

Έφτασε η ώρα να φωνάξουμε δυνατά με όλη τη δύναμη της ψυχής μας και να απαιτήσουμε δικαιοσύνη και σεβασμό στην Ιστορία αυτού του αιματοβαμμένου τόπου, της αγαπημένης μας πατρίδας.

Έφτασε η ώρα να διαλαλήσουμε προς κάθε κατεύθυνση και με κάθε τρόπο ότι δεν ανεχόμαστε άλλο την κοροϊδία, ότι δεν συμμετέχουμε στα βρώμικα παιχνίδια των ισχυρών, ότι δεν συμφωνούμε στην επιχειρούμενη μειοδοσία των αρχόντων.

Έφτασε η ώρα να προτάξουμε τα στήθια μας και να πολεμήσουμε γενναία για την υπεράσπιση του Δικαίου και της Αλήθειας, να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας, να αγωνιστούμε σθεναρά για την προάσπιση των αξιών του Γένους μας.

Έφτασε η ώρα να μιλήσουμε κι εμείς, να απευθυνθούμε στους κυβερνήτες και με λεβεντιά και ανδρειοσύνη να ζητήσουμε να σταματήσει το ψέμα και το ξεπούλημα, να σταματήσει η δοσοληψία και η συναλλαγή, να σταματήσει η προδοσία.

Έφτασε η ώρα να διαφεντέψουμε στη γη μας. Να γίνουμε νοικοκυραίοι στα σπίτια μας, κύριοι και όχι δούλοι. Αφέντες κι όχι σκλάβοι.

Έφτασε η ώρα να σηκωθούμε όρθιοι, γενναίοι και δυνατοί, μαχητικοί και αποφασισμένοι. Να φωνάξουμε για την πατρίδα, να φωνάξουμε για τη Μακεδονία, να φωνάξουμε για το όνομά μας, την καταγωγή μας, τη γλώσσα μας, την ταυτότητά μας.

Έφτασε αδέλφια η ώρα.

Έφτασε η ώρα να μιλήσουμε, να ‘νεργήσουμε. Κι ότι θέλουν ας μας κάνουν.

Γ. Μηλιώτης, εκπαιδευτικός
Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
tsouflekas (16/1/2019 4:33:17 μμ):

Άντε ωρέ παλικάρια, άντε λεβεντιές ξεσηκωθείτε. Αντε κυριε Μηλιώτη βάλε τ' άρματα σου και πήγαινε μπροστάρης...Μόνο που έχουμε 2019, όχι 1821. Είναι πολύ τραγική η εξίσωση των σημερινών "Μακεδονομάχων" που ουδεμία σχέση έχουν με την βαθιά και νηφάλια έννοια του πραγματικου πατριωτισμού με τον ιστορικό στρατηγό Μακρυγιάννη. Τότε η πατρίδα μας πραγματικά κινδύνευε σε όλους τους τομείς... Τώρα μάλλον κινδυνεύει περισσότερο από τους ίδιους τους Έλληνες...Ειδικά από αυτούς που έκαναν 30 χρονια το μακεδονικό επάγγελμα. Αντε βρες τα πρωτοπαλίκαρα να δώσουν τις μάχες, πρεπει να ψαξεις πολύ όμως, πρεπει να μπεις στα σπίτια των επίδοξων ψευτοεπαναστατων και να τους πάρεις τα πασατεμπο, να σβησεις την τηλεόραση που ειναι συντονισμενη στο ΣΚΑΙ και να τους σηκώσεις από την πολυθρόνα. Εγώ σου εύχομαι καλή επιτυχία αν και θα πρέπει να τονίσω ότι το άρθρο σου δεν θυμίζει καθόλου ξεσηκωμό για έναν αγώνα ουσίας αλλά μάλλον "επιθανάτιο ρόγχο" ενός εντελώς σάπιου συστήματος που πλέον έχει γνωρίσει την απόλυτη παρακμή...


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
H7DFP
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ