24/2/2019

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 

 

Διπλή αναβάθμιση στις αποθήκες του ΑΣ Καλαμπάκας – Μουσειακός χώρος το ισόγειο και …hostel στον α’ όροφο [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  27/01/2016 12:23:18

Ένα ακίνητο που ήταν από καιρό στις σκέψεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού να μην αφεθεί στην τύχη του, αλλά να αξιοποιηθεί και να προσπορίσει ακόμα και έσοδα στον τοπικό αγροτικό συνεταιρισμό, είναι αυτό των αποθηκών στη συμβολή των οδών Χατζηπέτρου και Σιδηροδρόμου που ανήκουν στο ΑΣ Καλαμπάκας...

Εργασίες ανακαίνισης, ανάδειξης και βελτίωσης του ισόγειου χώρου πραγματοποιούνται σήμερα προκειμένου ο χώρος να αποτελέσει ένα εκθετήριο, με μουσειακό θα λέγαμε χαρακτήρα, στον οποίο θα εκτεθούν εργαλεία και διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με την ιστορία της ελληνικής αγροτικής ζωής, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στο πέρασμα του χρόνου.

Μελλοντικά, όπως μας είπε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημήτριος Κόττης, υπάρχει η σκέψη ο ίδιος χώρος να αποτελέσει και έδρα εμπορικής αξιοποίησης τοπικών αγροτικών προϊόντων που θα έχουν τη θεσμοθετημένη από τη νομοθεσία πιστοποίηση ποιότητας και διάθεσης στο κοινό.

Hostel στον πρώτο όροφο

Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι ο πρώτος όροφος των κτιριακών εγκαταστάσεων έχει δοθεί προς ενοικίαση σε επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού. Ο χώρος πρόκειται να διαμορφωθεί ώστε να λειτουργήσει επιχείρηση hostel.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
C58Z4
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ