17/10/2018

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 

 Αλλάζει το πλάνο αστυνόμευσης τα Μετέωρα από τη νέα τουριστική σεζόν

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/10/2018 13:25:56

Πλάνο αναβάθμισης της αστυνόμευσης της περιοχής των Μετεώρων επεξεργάζεται η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας όπως δήλωσε ο Περιφερειακός Διευθυντής, Υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας σήμερα με αφορμή τον αγιασμό του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας που τελέστηκε πριν λίγο...

Όπως είπε η περιοχή μας είναι ιδιαίτερη, είναι μία δύσκολη περιοχή και μεγάλη σε έκταση και χρειάζεται συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, τις Ιερές Μονές των Μετεώρων και τις τοπικές αρχές, ώστε η αστυνομία να επιτελεί καλύτερα το έργο της, βρισκόμενη ακόμα πιο κοντά στον πολίτη, να προβαίνει στην καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής και ιδίως των Μετεώρων λόγω του μεγάλου τουριστικού ρεύματος που δέχεται σε ετήσια βάση. Ο νέος σχεδιασμός της αστυνόμευσης θα τεθεί σε εφαρμογή από το Μάρτιο του 2019 με την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου.

Να σημειώσουμε επίσης ότι Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος με αφορμή τον αγιασμό ευχήθηκε σε όλους υγεία, επεσήμανε ότι η Ιερά Μητρόπολη θα βρίσκεται κοντά στις τοπικές αστυνομικές αρχές με όποιον τρόπο μπορεί αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Με τη σειρά του ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας Ευάγγελος Λαφαζάνης ευχαρίστησε το Μητροπολίτη μας και τους πολιτικούς τους προϊσταμένους για τη σημερινή τους παρουσία στον αγιασμό.

Τέλος ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων Γεώργιος Σπηλιόπουλος ευχόμενος και αυτός σε όλους τους συναδέλφους του να έχουν υγεία, επεσήμανε επίσης δυσκολία που αντιμετωπίζει το οικείο αστυνομικό τμήμα λόγω της μεγάλης έκτασης τοπικής του αρμοδιότητας σε συνδυασμό με τον παγκοσμίως προβεβλημένο τουριστικό προορισμό «Μετέωρα».

Σχετικά άρθρα:

Τελέσθηκε αγιασμός στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας [27 φώτος]
Παρουσία της τοπικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και των γυναικών και ανδρών αξιωματικών και αστυνομικών υπαλλήλων που το στελεχώνουν, πραγματοποιήθηκε πριν λίγο αγιασμός στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Θεοκλήτου...
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
94782
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 


© 2012 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας