18/4/2019

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία


 

 

 

 

 

 
 

 
Καλαμπάκα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το 6ο Street Basketball 3on3

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/09/2018 11:51:19

Αποσκοπώντας στην ομαλή, εύρυθμη, απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού, ο Αστυνομικός Διευθυντής της ΔΑ Τρικάλων, Γιώργος Σπηλιόπουλος, αποφάσισε:...

• την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, την Κυριακή 16/09/2018 και κατά τις ώρες από 09:00 έως 14:30, στην οδό Τρικάλων και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από την διασταύρωση της με την οδό Χ. Τρικούπη έως την διασταύρωση της με τις οδούς Μ. Αλεξάνδρου & Ραμμίδη, προκειμένου διεξαχθεί αγώνας καλαθοσφαίρισης «Street Basketball 3 on 3», στην πόλη της Καλαμπάκας καθώς και

• την απαγόρευση κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 09.00 - 14.30, όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων κατά μήκος ολόκληρης της οδού Τρικάλων [από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Πίνδου έως το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Βλαχάβα (Δημαρχείο πόλης)].

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση.

Με μέριμνα και ευθύνη των εκτελούντων τις εργασίες, σε συνεννόηση με το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας Τρικάλων, να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
8HQ7E
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
   
Προτεινόμενα άρθρα
καιρός Καλαμπάκα 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ