23/9/2018

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 

 
Χαρίτσης για Ε65: Θέμα εβδομάδων η έγκριση του Φακέλου για το Λαμία-Ξυνιάδα - Εντός του 2019 η έναρξη του Καλαμπάκα-Εγνατία Οδός

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/07/2018 11:30:04

Συνεχίζονται τα καλά νέα για το τέλος του "σήριαλ" με την έγκριση από την DG Move του μεγάλου έργου του νότιου τμήματος του Ε65 Λαμία-Ξυνιάδα καθώς όπως ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης...

ο οποίος βρέθηκε στα Τρίκαλα για διήμερο επίσκεψη ενημέρωσε σχετικά ότι ο φάκελος έχει εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης «αναμένεται η ανακοίνωση εντός των ημερών ή εβδομάδων και εγκαθίσταται ο εργολάβος στο Νότιο τμήμα».

Το ίδιο είχε αναφέρει και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γιώργος Περιστέρης πριν μερικές μέρες αναφερόμενος στο ίδιο έργο.

Η έναρξη του έργου θα είναι μία μεγάλη ανάσα για την απασχόληση στην περιοχή καθώς η ολοκλήρωση του τμήματος Ξυνιάδα-Τρίκαλα του Ε65 μπορεί να χαροποίησε τους οδηγούς αλλά σήμανε και το τέλος των έργων άρα και της απασχόλησης.

Αναφορικά με το βόρειο τμήμα ο κ.Χαρίτσης σημείωσε ότι αμέσως μετά θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για το Βόρειο Τμήμα, Καλαμπάκα-Εγνατία Οδός (μέσω Κηπουρειού Γρεβενών). Εκεί εκτιμάται πως τα έργα θα ξεκινήσουν εντός του 2019, καθώς ξεπεράστηκαν επίσης όλα τα εμπόδια.

ypodomes.com
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
2R015
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 


© 2012 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας