17/2/2019

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 

 

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ: Συγχαρητήριο Μήνυμα - Επιτυχίες Φροντιστηρίου στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2018

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  09/07/2018 09:22:44

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Με αφορμή τα αποτελέσματα των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων, αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ δημόσια όλους τους μαθητές μου για τις επιδόσεις τους...

Ενδεικτικά αναφέρονται τα ονόματα των μαθητών που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες καταλαμβάνοντας τις τρεις πρώτες θέσεις.

Πιο συγκεκριμένα τις υψηλότερες βαθμολογίες στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας, καταφέρνοντας να ξεπεράσουν το φράγμα των 18.000 μορίων (Άριστα), σημείωσαν οι μαθήτριές μου:

Οι τρεις προαναφερθείσες μαθήτριες μαζί με την επίσης μαθήτριά μου Πρεβεδουράκη Νεφέλη κατάλαβαν αντίστοιχα τις τέσσερις πρώτες θέσεις της θεωρητικής κατεύθυνσης.

Ενδεικτικοί βαθμοί των κοριτσιών αφορούν τα εξής μαθήματα:

Μάλιστα, η Πρεβεδουράκη Νεφέλη σημείωσε τον υψηλότερο βαθμό από όλους τους μαθητές του ΓΕΛ Καλαμπάκας (τελειόφοιτους και απόφοιτους) στο μάθημα της Έκθεσης, καταλαμβάνοντας την πρώτη (1η) θέση.

Στο ίδιο μάθημα, που αποτελεί βαρόμετρο για την εισαγωγή σε υψηλόβαθμες σχολές, οι 8 από τις 10 πρώτες θέσεις των τελειοφοίτων, ανήκουν σε μαθητές του φροντιστηρίου.

Αναλυτικότερα, συγχαίρω τους παρακάτω μαθητές μου για την επίδοσή τους στο μάθημα της Έκθεσης:

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους μαθητές μου Αρσενίου Χρήστο, που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατεύθυνση των θετικών επιστημών με 17.703 μόρια, καθώς και στον Τσιγάρα Νέστορα για τον 2ο υψηλότερο βαθμό των αποφοίτων στο μάθημα της Έκθεσης (16,3).

Ανάλογη εικόνα παρατηρείται και στο ΕΠΑΛ Καλαμπάκας.

Ειδικότερα, τις υψηλότερες βαθμολογίες από όλους τους τελειόφοιτους συγκέντρωσαν οι μαθητές μου:

Οι συγκεκριμένοι μαθητές κατέλαβαν αντίστοιχα τις 2 από τις 3 πρώτες θέσεις στο μάθημα της Έκθεσης.

Τα ονόματα όλων των υπολοίπων μαθητών, καθώς και τα αντίστοιχα πανεπιστημιακά τμήματα εισαγωγής τους, θα δημοσιευθούν με την παράλληλη έκδοση των βάσεων.

Σημείωση
Η δημοσίευση των ονομάτων και των βαθμολογιών των παιδιών έγινε κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης των ίδιων και των κηδεμόνων τους.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
A47X3
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ