18/10/2018

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 

 Καλαμπάκα: Εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης-ασφαλτόστρωσης του οδοστρώματος στην οδό Πίνδου - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  13/06/2018 12:08:15

Αποσκοπώντας στην ομαλή, εύρυθμη, απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση του κοινού και στην ομαλή εκτέλεση και πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης – ασφαλτόστρωσης του οδοστρώματος από την τοποθέτηση σωλήνων ύδρευσης...

που είχε πραγματοποιηθεί και αφορούσε το έργο της Δ.Ε.Υ.Α. Καλαμπάκας «Αντικατάσταση και Επέκταση Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Καλαμπάκας», ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Γεώργιος Σπηλιόπουλος, αποφάσισε τα παρακάτω:

Την προσωρινή στένωση του οδοστρώματος για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 14/06/2018 έως και Παρασκευή 15/06/2018 από ώρες 07:00 έως 15:00 στις κάτωθι οδούς του Δήμου Καλαμπάκας:

• Στην οδό Πίνδου στην Καλαμπάκα (στο ρεύμα προς Τρίκαλα) και στο τμήμα μεταξύ της διασταύρωση αυτής με την οδό Χίου έως την διασταύρωσή της με την οδό Λορέντζου Μαβίλη.

• Στην οδό Πίνδου στην Καλαμπάκα (στο ρεύμα προς Τρίκαλα) και στο τμήμα μεταξύ της διασταύρωση αυτής με την οδό Μετεώρων έως την διασταύρωσή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου.

Η κυκλοφορία – κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο τμήμα της οδού σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση.

Με μέριμνα και ευθύνη των εκτελούντων τις εργασίες, σε συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων, να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
A47X3
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 


© 2012 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας