18/10/2018

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 

 Γυμνάσιο Αμπελίων: Δράσεις για τη θεματική εβδομάδα «Σώμα και Ταυτότητα» - Ενημέρωση για την «Κυκλοφοριακή Αγωγή» [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  15/05/2018 14:19:28

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Γυμνάσιο Αμπελίων, στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας «Σώμα και Ταυτότητα» και «Κυκλοφοριακή Αγωγή», οι μαθητές και ο σύλλογος διδασκόντων ενημερώθηκαν από τους ακόλουθους εγκεκριμένους φορείς:...

• Την Δευτέρα 7/5 οι μαθητές παρακολούθησαν δίωρο βιωματικό εργαστήρι από την κ. Σουλιώτη Αγορίτσα, εκπρόσωπο του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων Τρικάλων, το οποίο πραγματεύτηκε θέματα σχετικά με την πρόληψη των εξαρτήσεων - διαπροσωπικές σχέσεις - αυτοεκτίμηση - επικοινωνία.

• Την Τετάρτη 9/5 το σχολείο επισκέφτηκε η Κινητή Μονάδα του Α.Τ. Τρικάλων όπου οι υπαξιωματικοί Πλόκας Δ. και Ρουσιαμάνης Β. πραγματοποίησαν παρουσίαση σχετικά με την Κυκλοφοριακή Αγωγή και στη συνέχεια συζήτησαν για θέματα οδηγικής συμπεριφοράς με τους μαθητές.

• Την Παρασκευή 11/05/2018 πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Αμπελίων ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Οι σχέσεις στην εφηβεία - Τα δύο φύλα» από τους επαγγελματίες υγείας του Κ.Υ. Καλαμπάκας Τσενεκλίδου Ιωάννα (ιατρός) και Ούρδα Χριστίνα (επισκέπτρια υγείας).

Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παραπάνω φορείς για την ενδιαφέρουσα προσέγγιση των παραπάνω θεμάτων καθώς και για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του σχολείου μας.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
K7FHS
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 


© 2012 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας