15/11/2018

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 

 Γκόγκος Β. Γεώργιος: Σχετικά με εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Γεώργιος Γκόγκος  06/12/2017 01:27:57

Χθες είχαμε την τιμή να φιλοξενηθούμε αρχικά ως περιοχή και μετά ως άτομα από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» που προβάλλεται μέσω του Star TV.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έγινε όχι μόνο αναφορά αλλά και προβολή της ευρύτερης περιοχής και κυρίως του Καστρακίου, πράγμα το οποίο με τιμά και με χαροποιεί ιδιαιτέρως...

Επίσης στη διάρκεια αυτής έγινε εκτενή αναφορά στο άθλημα της αναρρίχησης αλλά και προσωπική αναφορά μου στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που πρέπει να στηρίξουμε καθώς και στην έλλειψη υποδομών.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τα πεπειραμένα μέλη της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας κ.κ Ευάγγελο Μπάτσιο και Χρήστο Κρίτσα που συνέβαλαν με τη συμμετοχή τους ώστε να βγει το θετικό αυτό αποτέλεσμα.

Την επιμέλεια της προβολής της εκπομπής είχε ο γνωστός δημοσιογράφος Κος Σπύρος Σιγούρος όπου τον ευχαριστώ θερμά που συνέβαλε με την σειρά του για την ανάδειξη της περιοχή μας.

Τέλος η δέσμευσή μου για ουσιαστική προσπάθεια προβολής της ευρύτερης περιοχής των Μετεώρων και συγκεκριμένα του Καστρακίου δεν σταματά εδώ αλλά ούτε μένει σε ανούσιες φωτογραφίες.

Γκόγκος Β. Γεώργιος

Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου
Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων

Σχετικά άρθρα:

Star: Σε ζωντανή σύνδεση αναρρίχηση στα Μετέωρα - Επίσκεψη στη Χρυσομηλιά, το χωριό των πολυτέκνων [φώτος]
Στην περιοχή μας βρέθηκε συνεργείο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Star. Πριν λίγο σε ζωντανή σύνδεση τα μέλη της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας, Βαγγέλης Μπάτζιος και Χρήστος Κριτσάς,...
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
04893
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου