23/9/2018

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 

 
Αυτοί στα σαλόνια, με την ολιγαρχία - Εμείς στο δρόμο του αγώνα, με το λαό

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  12/10/2017 12:46:36

Φαίνεται ότι ο αναπληρωτής συντονιστής της ΝΕ και «γενικός κουμανταδόρος» του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, Χρήστος Μπάτζιος, ζήλεψε τη «δόξα» του Σταύρου Νταούλα και μάλλον τον ξεπέρασε σε ύβρεις ενάντια σε αυτούς που αντιστέκονται και αγωνίζονται κόντρα στις πολιτικές της εθελόδουλης και μνημονιακής κυβέρνησής τους...

Αυτοί, που μπήκαν στο ξενοδοχείο της Λάρισας, όπου θα μιλούσε ο τριτομνημονιακός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με συνοδεία αστυνομικής δύναμης, επιδεικνύοντας τυπωμένες προσκλήσεις, ως μέλη μιας συνεπούς και ματαιόδοξης νομεγκλατούρας.

Αυτοί, που τους φύλαγαν 12 διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες είχαν αποκλείσει όλη την περιοχή του ξενοδοχείου, σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων, έξι ώρες πριν την ομιλία του πρωθυπουργού και δύο μετά.

Αυτοί που ως γνήσιοι και αιώνιοι χειροκροτητές της εξουσίας συναγελάσθηκαν και κάθισαν δίπλα-δίπλα για ακόμα μια φορά με την άρχουσα τάξη, τους τραπεζίτες, τους βιομήχανους και ό,τι πιο νεοφιλελεύθερο και λούμπεν στοιχείο διαθέτει η ΝΔ στη Θεσσαλία.

Αυτοί που στο δρόμο τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει.

Αυτοί αποκαλούν αυτούς που κρατάνε τις κόκκινες σημαίες της Αριστεράς και του αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία, «οικτρές μειοψηφίες» και «γραφικούς τύπους».

Είναι προφανές ότι τα στελέχη του μεταλλαγμένου και συνθηκολογημένου ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων και ειδικά αυτά που λειτουργούν ως εντολοδόχοι και επ' αμοιβή «υπάλληλοι» του κυβερνητισμού, έχουν απωλέσει τη ψυχραιμία τους, εξαιτίας της πολιτικής κατάντιας και της ιδεολογικής ξεφτίλας, στις οποίες έχουν περιπέσει εδώ και καιρό, ώστε και στην πολιτική τους συμπεριφορά να έχει επικρατήσει πλέον η λογική των ιδεολογικών χούλιγκαν υπεράσπισης του συστήματος και της οικονομικής ολιγαρχίας .

Πράγματι σκληρός ο βιοπορισμός σήμερα. Τους κατανοούμε, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που κρατάνε ψηλά τα ζητήματα της ανιδιοτέλειας και του ηθικού πλεονεκτήματος της πραγματικής και ανυπότακτης Αριστεράς, με τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έχει από τις 15/8/2015 πάρει διαζύγιο. Και θα κρατάμε για πάντα, ακόμα και όταν σε λίγο καιρό η κυβέρνηση Τσίπρα θα έχει ανατραπεί και οι «υπάλληλοί» της θα ψάχνουν λαγούμι να κρυφθούν.

Τρίκαλα 12 Οκτωβρίου 2017

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε. Τρικάλων
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
D5XA4
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 


© 2012 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας