23/9/2018

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 

 
Εντυπωσιακή η συμμετοχή του επιμελητηρίου Τρικάλων με επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων & ποτών στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση «ANUGA 2017» [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  12/10/2017 07:48:33

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «Ισχύς εν τη Ενώσει» αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά μέσω της δυναμικής και απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας των έξι (6) Τρικαλινών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο συλλογικό περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων...

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών απέσπασε τις καλύτερες κριτικές τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους εκθέτες. Οι δε χιλιάδες εμπορικοί επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν, να γευτούν και να ενημερωθούν για τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας των επιχειρήσεων μας.

Τα προϊόντα ανώτερης ποιότητας του αγροδιατροφικού μας τομέα που παράγονται σε μονάδες υψηλών προδιαγραφών, αμέσως τράβηξαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης από όλον τον κόσμο. Το συλλογικό περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων προβλήθηκε μέσω του brand «Meteorisimo» για την ανάδειξη του τρίπτυχου Τοπικά Παραγόμενα Προϊόντα – Γαστρονομία – Τουρισμός.

Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση της μεγαλύτερης Διεθνής Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Anuga 2017, από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2017 στην Κολωνία της Γερμανίας, με την υποστήριξη και τη συγχρηματοδότηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι οι ΒΙΟΣΑΛ Ε.Π.Ε., Κ.Ε.Δ.Α.Π. Α.Ε., ΜΑΤΗ ΑΦΟΙ Α.Ε., METEORA FOOD E.E., ΑΛΕΞ. ΚΑΙ ΣΩΤ. ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Ο.Ε., ΤΣΙΛΙΛΗΣ Κ. Α.Ε.

Με τη λήξη της έκθεσης καταγράφηκαν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα τόσο για τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν όσο και για τις δυνατότητες διείσδυσης των Τρικαλινών επιχειρήσεων στις Ευρωπαϊκές και μη αγορές.

Ευχόμαστε από καρδιάς, σε όλες τις Τρικαλινές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην έκθεση, η παρουσία τους εκεί να αποφέρει σύντομα επωφελείς επιχειρηματικές συνεργασίες.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
0M893
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 


© 2012 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας