23/9/2018

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 

 
Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας: Η φθινοπωρινή σύναξη των «Μαυρογυαλούρων» κάθε είδους [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/10/2017 20:07:42

Με αφορμή το πολυδιαφημιζόμενο Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τονίζει τα εξής:

Καμιά ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει από πολιτικές και πολιτικούς που δημιούργησαν την κρίση, και από αυτούς που διαχειρίζονται την κρίση αυτή,...

παίρνοντας χειρότερα μέτρα από τους προηγούμενους, και συνεχίζοντας τις πολιτικές εξόντωσης κάθε παραγωγικού ιστού της χώρας.

Η έλευση του αποτυχημένου πρωθυπουργού και των εξίσου αποτυχημένων υπουργών του στη Θεσσαλία, δεν έχει καμιά απολύτως αξία, αφού ό,τι και να πει, ό,τι και να υποσχεθεί, είναι αναξιόπιστος και τραγικά ανεπαρκής.

Οι ευθύνες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για το κατάντημα της περιοχής, είναι εξίσου μεγάλες, και καμιά επικοινωνιακή φιέστα δεν μπορεί να τις αποκρύψει.

Αν υπήρχε στοιχειώδης σοβαρότητα, η όποια κυβέρνηση θα είχε καταθέσει το δικό της Εθνικό πρόγραμμα ανάπτυξης, τεκμηριωμένο, κοστολογημένο, με χρονοδιάγραμμα, και με πολιτική βούληση για την εφαρμογή του. Αντί αυτών των απλών και στοιχειωδών κανόνων, τα πάντα έχουν εκχωρηθεί στους ξένους, και αυτοί αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Άρα ό,τι και να πουν, και κυρίως, να υποσχεθούν, ο Τσίπρας και οι υπουργοί του ουδεμία αξία έχουν. Είναι αποδεδειγμένοι πολιτικοί ψεύτες.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καλά θα κάνει, να πει επιτέλους ξεκάθαρα ποιος είναι ο σχεδιασμός της τόσο για τον πρωτογενή τομέα, όσο και για τους υπόλοιπους παραγωγικούς τομείς της περιοχής μας, και να πάψει να αρκείται σε επικοινωνιακούς ακροβατισμούς. Αυτές οι τακτικές πλέον, και παρωχημένες είναι, και κανέναν δεν πείθουν.

Αναρωτιόμαστε για το μέγεθος του πολιτικού θράσους όλων αυτών που μιλούν για ανάπτυξη, όταν η φορολόγηση των επιχειρήσεων είναι σε δυσθεώρητα ύψη, πώς μιλούν για ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, από την στιγμή που οι πολιτικές τους, τον εξαφανίζουν συστηματικά.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θεωρεί πως όλα αυτά αποτελούν μια κακοπαιγμένη επικοινωνιακή παράσταση, που δεν θα καταλήξει πουθενά, και που σε μια εβδομάδα κανείς δεν θα θυμάται.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστεύει πως καμιά ανάπτυξη δεν μπορεί να έλθει από ευκαιριακούς "επενδυτές",  με απουσία σοβαρού προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, με παντελή απουσία ολοκληρωμένου προγράμματος ανασυγκροτήσεως της Εθνικής οικονομίας, και το κυριότερο, απουσία πολιτικής βουλήσεως, για την εφαρμογή όλων των παραπάνω.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τέλος, εύχεται στους "εισαγόμενους" και ντόπιους "Μαυρογυαλούρους", καλή διαμονή, καλά τσίπουρα να πιούν, και καλά σπληνάντερα να φάνε, εν μέσω πολιτικών παραμυθιών, υποσχέσεων και "οραμάτων" (τα συνηθισμένα δηλαδή που κάνουν σε κάθε επίσκεψή τους στην περιοχή μας),  αλλά να έχουν υπόψιν τους, πως τα πολιτικά φάσκελα είναι κοντά, γιατί για αυτούς δεν ξέρουμε αν υπάρχει, αλλά για τους Θεσσαλούς σίγουρα, υπάρχει και φιλότιμο...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Ελευθεριακός (12/10/2017 11:49:52 πμ):

Αν είχαν φιλότιμο οι Θεσσαλοί δεν θα είχατε και γραφεία. Θα είχατε μείνει στο 0,2 %.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
B4VYJ
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 


© 2012 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας