Λένε ότι αν δεν φας σουβλάκι από το «ΚΑΛΑΜΙ» θα είσαι ημιτελής γευστικά, όσον αφορά στο διάσημο αυτό ελληνικό προϊόν...
Η διαδικασία της ετοιμασίας ξεκινά από νωρίς στη μέρα για τον Νικόλα Παπαγεωργόπουλο και είναι κάτι σαν ιεροτελεστία. Αφού παραλάβει το κρέας, ξεκινά τη διαλογή, δεν είναι και λίγο αυτό που παραμερίζεται ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ποιότητα. Η φωτιά έχει μπει ήδη στα ξύλα (μόνο ξύλο χρησιμοποιεί) ενώ ακολουθεί η προσθήκη μπαχαρικών με δοσολογία και τρόπο που δεν αποκαλύπτει σε κανέναν... Το μυστικό της επιτυχίας εκεί κρύβεται εξάλλου, αλλά και στο ψήσιμο. Στο «ΚΑΛΑΜΙ» δεν υπάρχουν κανόνες. Υπάρχει μεράκι για την τέχνη της κουζίνας και το αποτέλεσμα; Λαχταριστό! Από ποσότητα; Σκέτο κοντοσούβλι. Από ποιότητα και γεύση; Μοναδικό. Αν δεν φας σουβλάκι από το «ΚΑΛΑΜΙ», εσύ χάνεις!
|