7/2/2023
  


 
Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα: Ένα πέπλο αηδίας, βρωμιάς κι απίστευτου πόνου έχει σκεπάσει όλη τη χώρα.

Δημοσιεύθηκε από: Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα  13/10/2022 15:58:00

Δεν μπορώ να ανασάνω. 

Ένα πέπλο αηδίας, βρωμιάς κι απίστευτου πόνου έχει σκεπάσει όλη τη χώρα. 

Μια γυναίκα σε ηλικία 37 ετών έχει οκτώ παιδιά. Οκτώ! Ο πατέρας άφαντος. Φυσικά και δεν μπορούν να τα μεγαλώσουν αξιοπρεπώς. Τρία έχουμε και δεν βγαίνουμε πέρα από τις υποχρεώσεις. Αλλά το συγκεκριμένο ζευγάρι, σΆ αυτή την ηλικία έχει οκτώ. Είναι μια παράμετρος που δεν την έχουμε συζητήσει. Ή μπορεί και να έχει συζητηθεί. 

Αδυνατώ να το παρακολουθήσω γιατί δεν αντέχω. 

Την τελευταία βδομάδα μόνο, ένας 65χρονος παιδεραστής, που είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί, βγήκε από τη φυλακή και βίασε τρία αγοράκια, απήγαγαν ένα δεκατετράχρονο κορίτσι το οποίο και κακοποίησαν σεξουαλικά και παρακολουθούμε άφωνοι να οδηγείται στη φυλακή η μητέρα του δωδεκάχρονου γιατί ενδεχομένως συμμετείχε και η ίδια στο φρικτό έγκλημα που υπέστη το κοριτσάκι της. Μαζί με τα δύο τέρατα κι άλλους 215 ίσως. Υπάρχουν δηλαδή εκεί έξω αλλά διακόσια σπίτια τουλάχιστον, με κάλους οικογενειάρχες κατά πάσα πιθανότητα, που είτε βίασαν είτε ήθελαν να συνευρεθούν σεξουαλικά με ένα παιδί. 

Και μονίμως πέφτουμε από τα σύννεφα. 

Εξαφανίζονται παιδιά από τα σχολεία και κανείς δεν τα αναζητεί. Αλλάζουν σχολεία τα παιδιά σαν τα πουκάμισα και κανείς δεν αναρωτιέται γιατί. 

Το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής δεν εχει ενταχθεί ακόμη από την προσχολική εκπαίδευση. 

Βλέπουμε παιδιά να κυκλοφορούν χωρίς επίβλεψη, παρατημένα, ίσως και πεινασμένα και κάνουμε πως δεν βλέπουμε. Βλέπουμε προβληματικές οικογένειες και δεν σηκώνουμε ένα ρημαδοτηλέφωνο. Που και να το σηκώσουμε άκρη δεν θα βγάλουμε, πιστέψτε με. Οι γείτονες κάτι βλέπουν μονίμως αλλά ποτέ δεν μιλάνε. 

Έτσι μου ΅ρχεται να πάω να ανατινάξω τις γειτονιές... Τόση μπόχα.Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
J7EGR
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ