facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΙΚΗ ο Φώτης Πάλλας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  28/04/2023 21:10:08
Υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΙΚΗ ο Φώτης Πάλλας

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στην ιστοσελίδα μας ο δημοτικός σύμβουλος Φώτης Πάλλας αναμένεται να κατέλθει στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής με το νεοσύστατο  Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ».

Μάλιστα είναι μέλος της Ομαιχμίας (=συμμαχίας) της «ΝΙΚΗΣ», ενός κινήματος που όπως αναφέρεται στο καταστατικό του: «Η “ΝΙΚΗ” είναι το Κίνημα το οποίον έχει σκοπό να ενώσει όλους τους Έλληνες, οι οποίοι εμφορούνται από πατριωτικό και Ορθόδοξο φρόνημα για την υπεράσπιση των ιδανικών της Ελευθερίας και Ανεξαρτησίας του συνόλου του έθνους, των αξιών της Ορθοδόξου Χριστιανικής Πίστης και του δημοκρατικού χαρακτήρα του Έθνους-Κράτους, στα πλαίσια του ισχύοντος Συντάγματος και της νομοθεσίας».

Βασικοί στόχοι του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ» είναι:

α. Η νομοθετική κατάργηση της «κομματοκρατίας», ήτοι της επιρροής των κομματικών μηχανισμών στην εθνική και κοινωνική ζωή του ελληνικού Λαού. Η επιρροή αυτή καθίσταται αντισυνταγματική όταν εμποδίζει τη διάκριση των εξουσιών (εκτελεστική, νομοθετική, δικαστική), την ελευθερία του τύπου, την υγιή λειτουργία του συνδικαλισμού, την χρηστή και αξιοκρατική Δημόσια διοίκηση όπως και την αξιοκρατική διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Στο πλαίσιο αυτό απαιτείται η δημιουργία νέου νομικού πλαισίου για μία πλειάδα θεμάτων, όπως π.χ. η διενέργεια δημοψηφισμάτων για κρίσιμα θέματα, ο υποχρεωτικός σεβασμός της λαϊκής ετυμηγορίας του έθνους, η χρηματοδότηση των κομμάτων κ.ά συναφή.

β. Η υποστήριξη και η συνεργασία με τους απανταχού Έλληνες εντός και εκτός Ελληνικής επικρατείας, προς υποστήριξη της Ρωμηοσύνης ως ιδέας και ως τρόπου σκέψης και αρχών ζωής. Οι αξίες της Ρωμηοσύνης αποτελούν για το Κίνημά μας το θεμέλιο του σύγχρονου Ελληνικού κράτους.

γ. Η υπεράσπιση τόσο της εδαφικής ακεραιότητας και εθνικής ανεξαρτησίας του Ελληνικού Κράτους, όσο και της ιδιοπροσωπίας του ιδιάζοντος χαρακτήρα του Ελληνικού Λαού.

δ. Η ανασυγκρότηση της παιδείας για την διατήρηση και προβολή των διαχρονικών αξιών και αρχών του Ελληνισμού και της Ορθόδοξης Πίστης.

ε. Η υποστήριξη της ελληνικής οικογένειας και των γεννήσεων για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος.

στ. Η ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας και παραγωγής, μέσω της στήριξης του πρωτογενούς τομέα, της έντιμης επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, των δίκαιων οικονομικών σχέσεων μεταξύ των οικονομικών παραγόντων. Όπως κάθε εξουσία,έτσι και η οικονομική εξουσία,σύμφωνα με το Σύνταγμα πρέπει να πηγάζει από το Λαό και να υπάρχει υπέρ αυτού και του Έθνους.

ζ. Η ενότητα όλων των καλοπροαίρετων και έντιμων πολιτών που εμφορούνται από τα Ελληνορθόδοξα ιδεώδη, ασχέτως λοιπών πολιτικοϊδεολογικών πεποιθήσεων, καθώς η ΝΙΚΗ δεν οριοθετείται ούτε εκφράζεται με τους πολιτικούς όρους «δεξιό», «κεντρώο» ή «αριστερό», «προοδευτικό» ή «συντηρητικό» κόμμα. Η πολιτική ταυτότητα της ΝΙΚΗΣ αποτελεί την ενσάρκωση των αξιών της Ρωμηοσύνης, οι οποίες προϋπήρχαν πολύ πριν εφευρεθούν έννοιες, όπως «δεξιά» ή «αριστερά».

Στο πλαίσιο της ενότητας, η ΝΙΚΗ σχεδιάζεται κατά τρόπον ώστε να αποτελεί η ίδια τον φορέα ενότητας όλων των πολιτών που περιγράφονται παραπάνω, θεωρώντας ως μόνη δόκιμη λύση ενότητας την συνένωση προσώπων κατά την προσωπική τους αξία και θέληση για σχηματισμό ενός ενιαίου και άρρηκτου πολιτικού σχηματισμού.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
1P904
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ