facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Υπ. Τουρισμού - Συγκροτήθηκε Ομάδα Εργασίας για τον Αναρριχητικό Τουρισμό - Αναπληρωματικό μέλος ο Δήμαρχος Μετεώρων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  18/02/2022 14:50:45
Υπ. Τουρισμού - Συγκροτήθηκε Ομάδα Εργασίας για τον Αναρριχητικό Τουρισμό - Αναπληρωματικό μέλος ο Δήμαρχος Μετεώρων

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού συστάθηκε και συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας για τον ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, η οποία θα αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:

• Αθηνά Μπαμπάκου, Προϊσταμένη της Δ/νσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Τουρισμού, ως Συντονίστρια της ομάδας εργασίας, με αναπληρώτρια την Κατερίνα Κουσουρή του Στυλιανού, υπάλληλος του Τμήματος Ειδικών Μορφών Τουρισμού της ιδίας Δ/νσης.

• Μαρία Φραϊδάκη του Νικολάου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ποιοτικών Προτύπων του Υπουργείου Τουρισμού, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Δέσποινα Νικηφοράκη του Ιωάννη, υπάλληλος του Τμήματος Εποπτείας και Υποστήριξης των Περιφερειακών Υπηρεσιών Τουρισμού (ΠΥΤ) της ιδίας Δ/νσης.

• Κωνσταντίνος Σωτήρχος του Ιωάννη, υπάλληλος του Τμήματος Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Καλής Νομοθέτησης, της Δ/νσης Νομοθετικού Συντονισμού και Καλής Νομοθέτησης του Υπουργείου Τουρισμού, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Χρυσή Σιδηροπούλου του Φωτίου, υπάλληλος του Τμήματος Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Καλής Νομοθέτησης, της ιδίας Δ/νσης .

• Θέμις Παναγιωτοπούλου του Ευθυμίου - Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού & Συντονισμού Τουριστικής Προβολής της Διεύθυνσης Τουριστικής Προβολής ΕΟΤ του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Κλεοπάτρα Αποστόλου του Νικολάου - υπάλληλο του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΤ του ιδίου Οργανισμού.

 Διονυσία Χατζηλάκου του Κωνσταντίνου - Βιολόγος - Ορνιθολόγος - Προϊσταμένη 1ης Διεύθυνσης Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Λάμπρο Κατερινόπουλο του Στυλιανού - Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής του ιδίου Υπουργείου.

• Ευάγγελος Γερολιόλιου του Κωνσταντίνου- Δήμαρχος Δίου Ολύμπου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Θεόδωρο Αλέκο του Γεωργίου - Δήμαρχος Μετεώρων της ιδίας Ένωσης.

• Νικόλαος Κοντός του Αποστόλου - Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (Ε.Ο.Ο.Α), ως μέλος, με αναπληρωτή τον Δημήτριο Γεωργούλη του Αλεξάνδρου - Γενικός Διευθυντή Ε.Ο.Ο.Α..

• Παναγιώτης Κοτρωνάρος του Δημητρίου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων υπαίθριων δραστηριοτήτων Αναψυχής, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Παύλο Τσιαντό του Αριστείδη του ιδίου Συνδέσμου.

• Παντελεήμων Μπακιρτζόγλου του Ιωάννη - Γραμματέας Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Α.Π.Θ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Επαγγελματιών Αθλητισμού και Άσκησης, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Φανή Κουσιπέτκου του Τραϊανού - Κ.Φ.Α. Προπονήτρια Αναρρίχησης του ιδίου Συλλόγου.

• Γεώργιος Καρνάκης του Θεοδώρου- Συνοδός Βουνού της Ομοσπονδίας Φυσιολατρικών Ορειβατικών Εκδρομικών Σωματείων Ελλάδος, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Κήρυκο Παπαιωάννου του Δημητρίου - Εκπαιδευτής Αναρρίχησης της ιδίας Ομοσπονδίας.

• Χρήστος Μπελογιάννης του Σταύρου - PhDs Φυσικής Αγωγής, ειδικότητα Υπαίθριες δραστηριότητες & Αθλητική αναψυχή, διεθνής Οδηγός Βουνού UIAGM του Σωματείου Ελλήνων Οδηγών Βουνού, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Μηλιά του Βασιλείου - Εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, Οδηγός Βουνού HMGA του ιδίου Σωματείου.

• Νικόλαος Τσιόπελας του Χρήστου, Γεωπόνος - Επιστημονικό Προσωπικό Ορνιθολογικής - Τομέας Διατήρησης της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Κορδοπάτη του Δημοσθένη, Δασολόγος - Συντονιστής Τομέα Διατήρησης της ιδίας Εταιρείας.

• Μαργαρίτα Μάλλιου του Παναγιώτη, υπάλληλος του Τμήματος Ειδικών Μορφών Τουρισμού της Δ/νσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Τουρισμού, ως γραμματέας της ομάδας εργασίας, με αναπληρώτρια την Βασιλική Χρηστίδου του Θεοχάρη, υπάλληλος του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Πολιτικής της ιδίας Δ/νσης.

To έργο της Ομάδας χωρίζεται σε δύο φάσεις:

• Ολοκληρωμένο θεσμικό πλαίσιο ανάπτυξης αναρριχητικού τουρισμού: σύνταξη πρότασης ολοκληρωμένου θεσμικού πλαισίου ανάπτυξης του αναρριχητικού τουρισμού, εξέταση προοπτικών ρύθμισης της χωροθέτησης αναρριχητικών πεδίων, σχέδιο σύστασης αναπτυξιακών φορέων της αναρριχητικής δραστηριότητας, όροι λειτουργίας, πιστοποίηση «προορισμών», αναβάθμιση υφιστάμενων υπηρεσιών αναρριχητικού τουρισμού.

• Προβολή αναρριχητικού τουρισμού: συνεργασία με τους επαγγελματίες του χώρου καθώς και με τους εμπλεκόμενους φορείς, προβολή και προώθηση αυτής της ειδικής μορφής τουρισμού (ΕΟΤ, εκδηλώσεις, φεστιβάλ), αξιολόγηση βέλτιστων πρακτικών άλλων χωρών.

Η ομάδα εργασίας Αναρριχητικού τουρισμού θα συνεδριάζει εντός του κανονικού ωραρίου εργασίας των Δημόσιων Υπηρεσιών, με έδρα την Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Τουρισμού.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
94783
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ