facebook  youtube  twitter  instagram 23/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Χριστούγεννα ...στην Καλαμπάκα

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  15/11/2012 06:09:52
Χριστούγεννα ...στην Καλαμπάκα
Πέρυσι, μία ομάδα από δεκάδες Καλαμπακιώτες μαζεύτηκαν και εθελοντικά ετοίμασαν τα Χριστουγεννιάτικα σκηνικά με πάρα πολύ κόπο, η αντίδρασή μας; Τα σνομπάραμε κάνοντας το τραγικό λάθος να τα συγκρίνουμε με τον Μύλο των Ξωτικών. Εντάξει δεν λέω, ο Μύλος των ξωτικών μπροστά σε οποιαδήποτε άλλη "απόπειρα" φαντάζει σαν τη Disneyland...

αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί την αντίδρασή μας επ' ουδενί!

Ο Μύλος των Ξωτικών είναι μία υπερπαραγωγή υψηλότατου μπάτζετ που τραβά τα φώτα όλης της Ελλάδος. Και επιπλέον πρέπει επιτέλους να πάψουμε τη σύγκριση με την πρωτεύουσα του νομού μας γιατί θα χάσουμε πολύ περισσότερα πράγματα από έναν στολισμό Χριστουγέννων.

Εδώ δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε εμπορικά το "μεγαθήριο" των Μετεώρων, αφήνοντας εταιρίες να κάνουν παιχνίδι ομαδοποιώντας και κατευθύνοντας τον τουρισμό... Ο Μύλος των Ξωτικών μας μάρανε;;;

Εδώ μας φεύγουν οι υπηρεσίες τσακίζοντας την τοπική οικονομία και 'μεις τον χαβά μας, αγοράζουμε Χριστουγεννιάτικο δέντρο 7 μέτρα με 5000 λαμπιόνια κατευθείαν από Τσάινα, από το πολυκατάστημα στη Λάρισα αλλά η βενζίνη 30 ευρώ πήγαινε - έλα δεν μας ενοχλεί, μάς ενοχλεί ότι εμείς δεν έχουμε ξωτικά στην πόλη μας.

Οχι άλλη μιζέρια...ας προσγειωθούμε λιγάκι στην σκληρή πραγματικότητα, ας εξασφαλίσουμε τα προς το ζειν, ας στηρίξουμε την τοπική οικονομία και οι πολυτέλειες γι' αργότερα..για τα παιδιά μας, ίσως και για τα εγγόνια μας!



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
2P91M
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα









































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ