facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Χρίστος Χ. Λιάπης: «Ένας μήνας με Κυβέρνηση Μητσοτάκη, ξεκίνησε ήδη ο αγώνας για την ανασυγκρότηση, την ανάπτυξη και την καταπολέμηση της διαφθοράς»

Δημοσιεύθηκε από: Χρίστος Χ. Λιάπης  07/08/2019 15:34:29
Χρίστος Χ. Λιάπης: «Ένας μήνας με Κυβέρνηση Μητσοτάκη, ξεκίνησε ήδη ο αγώνας για την ανασυγκρότηση, την ανάπτυξη και την καταπολέμηση της διαφθοράς»
Συμπληρώθηκε ο πρώτος μήνας της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και όλα δείχνουν πως η δουλειά και η ουσιαστική παραγωγή κοινοβουλευτικού και κυβερνητικού έργου, ξεκίνησαν αμέσως. Ο κ. Πρωθυπουργός, δείχνει ήδη τα πρώτα δυναμικά και ενθαρρυντικά βήματα, έχοντας συγκροτήσει μία Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, την Κυβέρνηση των έργων, της συνέπειας και του αποτελέσματος...

Μια κυβέρνηση που συγκροτήθηκε χωρίς κομματικές παρωπίδες, συνδυάζοντας την πείρα με την ανανέωση και την πολιτική με την τεχνοκρατική επάρκεια.

Ανάμεσα στις πολλές, καινοτόμες πρωτοβουλίες που ξεκίνησαν ήδη να θεσμοθετούνται, θα ήθελα να σταθώ στην ίδρυση ανεξάρτητης αρχής, στα πρότυπα του ΟΟΣΑ, για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Σε τηλεοπτική εμφάνισή μου, λίγο πριν τις Εκλογές, στις 14/06/19, στην εκπομπή Politics του Action 24, ο κ. Υδραίος του ΣΥΡΙΖΑ και ο δημοσιογράφος κ. Τάκης, μετά από αναφορά μου στο «Σκάνδαλο Ρασπούτιν», με ρωτούσαν επιμόνως «Ποιος ειναι ο Ρασπούτιν;»

(χρόνοι: 30:20 έως 37:00)


Απάντησε και σε αυτό ο κ. Πρωθυπουργός στον κ. Τσίπρα, στη Βουλή, αποστομώνοντάς τον: «Εσείς είχατε ή δεν είχατε υπουργό αναπληρωτή αρμόδιο για ζητήματα καταπολέμησης της διαφθοράς; Είχε και κάποιο παρατσούκλι», προσέθεσε ο κ. Πρωθυπουργός, υπαινισσόμενος τον «Ρασπούτιν», «Είναι λογικό η καταπολέμηση της διαφθοράς να είναι αρμοδιότητα, ενός και μόνο Υπουργού;»

Χρίστος Χ. Λιάπης MD, MSc, PhD
Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
VHRTE
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ