6/5/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 
Χρήστος Σινάνης: Δεν θα σας επιτρέψουμε να γκρεμίσετε ό,τι με κόπο χτίσαμε [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/04/2021 16:18:38
Σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για όλους μας, σε μια εποχή που ο πολίτης στρέφει το βλέμμα του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναζητώντας λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα που προκαλεί η πανδημία, η νυν Δημοτική Αρχή του Δήμου Μετεώρων, προσωπικά ο δήμαρχος Θοδωρής Αλέκος, αλλά και οι αντιδήμαρχοί του, περί άλλων… τυρβάζουν...

Έχοντας αναλωθεί επί ενάμιση χρόνο σε κυνήγι μαγισσών και δίχως να έχουν να παρουσιάσουν καμία ουσιαστική παρέμβαση για τον τόπο μας, προστρέχουν στην προσφιλή τους τακτική, να πετούν λάσπη και να κατασυκοφαντούν τη παράταξή μας...και μόλις αποκαλυφθεί το ψέμα τους, σπεύδουν να ανασκευάσουν τις δηλώσεις τους, χωρίς όμως να πείθουν κανέναν...

Ως εδώ όμως!... Την περασμένη εβδομάδα αναλωθήκαμε σε συζήτηση για το… «που χάθηκαν τα χρήματα του "Φιλόδημου" που προορίζονταν για εκπόνηση μελετών», με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Οικονομικών να δηλώνει με θράσος πως… «χάθηκαν την περίοδο Σινάνη» και τον δήμαρχο Θοδωρή Αλέκο να επικροτεί.

Είναι λυπηρό για τον τόπο μας, άνθρωποι που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης και διαχειρίζονται τις τύχες του τόπου μας… να μην ξέρουν τι τους γίνεται και να λειτουργούν ως λασπολόγοι.

Εξηγούμαστε λοιπόν για τα χρήματα που… ψάχνουν οι διοικούντες το Δήμο Μετεώρων:

Στις 24 Ιουνίου 2019, η Δημοτική μας Αρχή προχώρησε στην αποδοχή πίστωσης ποσού 781.800 € από το πρόγραμμα «Φιλόδημος», ποσό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για συγκεκριμένους σκοπούς, μελέτες, έργα κλπ..

Αυτά τα χρήματα αφήσαμε στην επόμενη Δημοτική Αρχή του Θοδωρή Αλέκου, η οποία και στις 27 Φεβρουαρίου του 2020 ενέκρινε την μεταφορά πίστωσης308.252,58 € «από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ για έργα και επενδυτικές δραστηριότητες».

Να ‘τα τα λεφτά!... Τόσο απλά. Να μην έχουν… καλή μνήμη το κατανοούμε, αλλά να προσέρχονται αδιάβαστοι στα Δημοτικά Συμβούλια και να λασπολογούν, δεν τους το επιτρέπουμε.

Είναι ντροπή τόσο για τον αντιδήμαρχο Αντώνη Τούλα, όσο και για τον δήμαρχο Θοδωρή Αλέκο προσωπικά, να επεξεργάζονται τέτοιες μεθόδους.

Τείνουν να γίνουν επικίνδυνοι για τον τόπο μας.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής…

Σας παραδώσαμε ένα Δήμο με κύρος, με πολλά έργα εν εξελίξει, τακτοποιημένο οικονομικά, με δυναμικές προοπτικές ανάπτυξης για το μέλλον.

Αναγνωρίζουμε πως… δεν μπορείτε, είναι προφανές πια, αλλά σας καλούμε να σοβαρευτείτε, να συγκεντρωθείτε στη δουλειά που σας έχουν αναθέσει οι συνδημότες μας και με σεμνότητα να προσπαθήσετε, τουλάχιστον, να φέρετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με το να δημιουργείτε τεχνητές εντάσεις συνεχώς, δεν κερδίζετε τίποτα.

Εκτίθεστε ανεπανόρθωτα. Η παράταξή μας, η «Δύναμη Ευθύνης» είναι εδώ για να εγγυηθεί τη διαφάνεια, την αλήθεια και την ομαλή λειτουργία του Δήμου μας. Δεν θα σας επιτρέψουμε να γκρεμίσετε ό,τι με κόπο χτίσαμε.

Σοβαρευτείτε…

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Μετεώρων
Χρήστος Σινάνης
Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Trolly Trollerton (12/4/2021 8:27:02 πμ):

Χρειάζεται μια πολυ επαρχιακη πολη και νοοτροπια για να περναει η ελλειψη νοημοσύνης ως ουσιαστική αντιπολίτευση. Η εστω να θεωρούνται πολιτικα δόκιμες τέτοιες κινήσεις. Με τις υγειες μας.


Niki Keramik (11/4/2021 11:17:22 μμ):

Αυτές είναι λοιπόν οι 3 επιλογές που μας απομένουν..... ?
Από το κακό στο χειρότερο πρέπει να πάει αυτή η πολή ? Μας έχουν τελειώσει οι επιλογές μας ? Φωνή αν είχαν οι πέτρες θα φώναζαν 'ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ' .
Δίνονται λεφτά στη πολή μας "από πάνω" και δεν μπορούμε να δούμε βασικές αλλαγές στη πολή μας. Αλλά αντιθέτως τα μέλη που μας κυβερνούν να πλουτίζουν.
Που είναι τα λεφτά , οεο ?????
Ποιο είναι το δικό μας μερίδιο ευθύνης ?
Ψηφίζουμε ανθρώπους με ελλειπή στοιχειώδη μόρφωση, ανθρώπους που μας είναι γνωστοί και είτε θα μας βολέψουν σε μια θεσούλα είτε γιατί θα μας φέρουν κοντά σε μια θεσούλα εδώ τριγύρω αλλά το πιο σημαντικό ανθρώπους χωρίς όραμα ... και όλα αυτά στο 2021..
Μιλάμε για τραγωδία....
To be continued...


Αγγελική Κορωναίου (11/4/2021 9:16:13 μμ):

Πρώτον τα τόσα έργα που λέτε οτι αφήσατε είναι της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ και κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσετε αυτή την καραμέλα κ. Σινάνη.

Δεύτερον ο νυν δήμαρχος τα έχει κάνει μαντάρα αλλά αν νομίζετε οτι ο κόσμος θα ξεχάσει σε 4 χρόνια ότι κάνατε είστε γελασμένος.
Δεν μπορείτε να ξαναβγείτε και θα πρέπει για το καλό του χώρου να δώσετε τα ινία κάπου αλλού. Είτε λέγεται Παπαμιχαήλ είτε Μπουτίνας είτε Μπούρας.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
59348
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ