8/2/2023
  


 
Χρήστος Μιχαλάκης: Βρισκόμαστε δίπλα στα επαγγελματικά σωματεία και τις επιχειρήσεις ~ Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με το Σωματείο Αρτοποιών Ν. Τρικάλων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  16/09/2022 14:15:25

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Αρτοποιών Ν. Τρικάλων, στα πλαίσια των επαφών του με τους τοπικούς φορείς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, η Διοίκηση των Τρικαλινών αρτοποιών, την οποία εκπροσώπησαν o Πρόεδρος του Σωματείου Κωνσταντίνος Παναγιώτου και ο Αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος Παρασκευάς Καλογράνας, στάθηκε στις δράσεις που σχεδιάζουν για το ερχόμενο διάστημα, αλλά και για το ιδιαίτερα κρίσιμο για τις επιχειρήσεις τους πρόβλημα, που έχει προκύψει από την μεγάλη αύξηση του κόστους ενέργειας.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μιχαλάκης υπογράμμισε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στέκονται σταθερά αρωγοί στις δράσεις που πραγματοποιούν τα επαγγελματικά σωματεία, ενώ μέσα από προγράμματα στηρίζουν τις επιχειρήσεις.

Σε δήλωσή του σημείωσε πως «η συνεχής επαφή με τα σωματεία, η υποστήριξη των δράσεών τους, αλλά και η ουσιαστική στήριξη των επιχειρήσεων αποτελούν προτεραιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Π.Ε. Τρικάλων. Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας και η Π.Ε. Τρικάλων, μέσα από την μέγιστη αξιοποίηση των σχετικών προγραμμάτων έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα σημαντικό πλαίσιο στήριξης για τις επιχειρήσεις. Και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία θα εντείνουμε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές μας και με όπλο την πολύ θετική συνεργασία θα φέρουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στα επαγγελματικά σωματεία και να συνεργαζόμαστε στενά, αναζητώντας κομβικές λύσεις στα προβλήματα των επαγγελματικών κλάδων και των επιχειρήσεων».Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
7FO6B
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ