facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Χρήστος Μιχαλάκης: «Η αλληλεγγύη νικά την καταστροφή»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  31/08/2021 13:08:04
Χρήστος Μιχαλάκης: «Η αλληλεγγύη νικά την καταστροφή»
Δεν θα μπορούσαν να μείνουν άπραγοι οι κτηνοτρόφοι των Τρικάλων, μπροστά στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι συνάδελφοί τους στη βόρεια Εύβοια...

Σε μία ουσιαστική κίνηση αλληλεγγύης προς τους κτηνοτρόφους της περιοχής και με την αμέριστη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, απεστάλη και έφτασε χθες στην Λίμνη Ευβοίας σημαντική βοήθεια που συγκεντρώθηκε από τους κτηνοτρόφους του Ριζώματος και της Ράξας, με την στήριξη και κτηνοτρόφων από τον Πλάτανο και την Θεόπετρα.

Η βοήθεια αποτελείται από τριφύλλι, άχυρο και καρπό, που συγκεντρώθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα και το οποίο έχουν άμεση ανάγκη για την σίτιση των ζώων τους οι συνάνθρωποί μας στις περιοχές όπου η φωτιά δεν άφησε τίποτα στο πέρασμά της.

Επικεφαλής της αποστολής τέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, που στήριξε από την πρώτη στιγμή με κάθε μέσο και αυτή την προσπάθεια, στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται μετά το πέρασμα των καταστροφικών πυρκαγιών.

Να σημειωθεί πως της συγκεκριμένης αποστολής είχε προηγηθεί και άλλη, με παρόμοια βοήθεια που είχαν συγκεντρώσει κτηνοτροφικοί σύλλογοι των Τρικάλων, του Μουζακίου και της Πύλης.

Τον Χρήστο Μιχαλάκη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λίμνης Γιάννης Αγγελόπουλος και κτηνοτρόφοι της περιοχής. Ο Πρόεδρος που ευχαρίστησε για την σημαντική στήριξη τους κτηνοτρόφους και τους κατοίκους της περιοχής μας, αλλά και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πυρόπληκτων.

Σε δήλωσή του ο Χρήστος Μιχαλάκης τονίζει πως «θέλω να απονείμω τα εύσημα σε όλους τους κτηνοτροφικούς συλλόγους, τους κτηνοτρόφους και όσους βοήθησαν στην αποστολή της βοήθειας προς τους κατοίκους της βόρειας Εύβοιας που έχουν δοκιμαστεί σκληρά το τελευταίο διάστημα. Είναι μία ουσιαστική κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης, που μαζί με όλες τις άλλες που γίνονται για την βοήθεια των ανθρώπων αυτών, θα καταφέρει να αφήσει πίσω της την καταστροφή από τις πυρκαγιές. Σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και την τοπική κοινωνία, βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε. Για να μπορέσουν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους και να προχωρήσουν μπροστά, μετά από αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που διανύουν».



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
RDNPA
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ