26/6/2019

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

  

 

 

 Χρήστος Μιχαλάκης για τον χιονιά: Σε γενικές γραμμές ο μηχανισμός λειτούργησε θετικά - Οι πολίτες επέδειξαν υπομονή και κατανόηση

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/01/2019 21:10:29
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, του ζητήσαμε να μας κάνει ένα σύντομο απολογισμό για το πώς λειτούργησε ο μηχανισμός σε επίπεδο νομού Τρικάλων κατά την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών...

Όπως μας δήλωσε, ο μηχανισμός σε γενικές γραμμές κινήθηκε θετικά. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρξαν προβλήματα τα οποία, όμως, αντιμετωπίστηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ήταν ευτυχής συγκυρία το γεγονός ότι ο περισσότερος κόσμος (ετεροδημότες και επισκέπτες για την περίοδο των εορτών) είχε αναχωρήσει από την περιοχή και έτσι δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα κυκλοφοριακού συνωστισμού. Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης στα θετικά του απολογισμού προσμετρά και την υπομονή και κατανόηση που επέδειξαν οι πολίτες απέναντι στις αρχές.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως σημείωσε, παρατηρήθηκε καθυστέρηση στο να φτάσουν οι αλατιέρες αλλά όμως τα μηχανήματα πήγαν παντού, δεν παρέλειψαν κανένα χωριό.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
1O80L
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ