17/8/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 






Χωριάτικα λουκάνικα με σάλτσα κρεμμυδιών και μουστάρδα

Δημοσιεύθηκε από: Συνεργάτης Ρ. Ο.  05/07/2018 10:34:30
Τα λουκάνικα είναι από τους πιο αγαπημένους μεζέδες για τη μπίρα. Σε αυτή τη συνταγή τα μαγειρεύετε και με μπίρα, ενώ με τη μουστάρδα γίνονται ακόμη πιο νόστιμα.

• Μερίδες: 6
• Χρόνος προετοιμασίας: 5'
• Χρόνος μαγειρέματος: 25'
• Έτοιμο σε: 30'...

ΥΛΙΚΑ

• 6 λουκάνικα χοιρινά ολόκληρα ή σε φέτες αν προτιμάτε
• 1 ποτήρι μπίρα
• 4 κουτ. σούπας μουστάρδα
• 2 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
• 2 κρεμμύδια μεγάλα, σε ροδέλες

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ζεσταίνετε σε τηγάνι μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ψήνετε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές. Τα βάζετε στην άκρη σε ένα πιάτο.

Προσθέτετε στο ίδιο τηγάνι το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια. Σοτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν χρυσά, χωρίς να μαυρίσουν.

Προσθέτετε τα λουκάνικα, τη μουστάρδα και την μπίρα και μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για 12 έως 15 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα τους. Σερβίρετε αμέσως και συνοδεύετε με πατάτες τηγανητές, καλό ψωμί και πράσινη σαλάτα.

olivemagazine.gr




Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
LWGIT
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα








 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ