facebook  youtube  twitter  instagram 23/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Χοιρινό κοκκινιστό με λάχανο και φέτα

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  04/10/2016 03:45:43
Χοιρινό κοκκινιστό με λάχανο και φέτα
Μαγειρεύουμε μια συνταγή με παραδοσιακό χαρακτήρα που προέρχεται από την Ευρυτανία.

• Μερίδες: 6
• Χρόνος προετοιμασίας: 35'
• Χρόνος μαγειρέματος: 1:30'
• Έτοιμο σε: 2:05'...

ΥΛΙΚΑ

• 1½ κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλο, κομμένο σε μερίδες
• 1 λάχανο μέτριο, περίπου 1½ κιλό, κομμένο σε φαρδιές λωρίδες
• 2 κουτ. σούπας τοματοπολτό διαλυμένο σε 2 φλιτζάνια νερό
• 5-6 κλωναράκια σέλινο χοντροκομμένο
• 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο
• 1 πιπεριά μικρή, κόκκινη, πικάντικη
• 1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη (προαιρετικά)
• ½ φλιτζάνι λάδι
• αλάτι, πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

• Πλένετε καλά το κρέας και το σκουπίζετε. Το αλατοπιπερώνετε και το ροδίζετε στο λάδι απΆ όλες τις πλευρές. Προσθέτετε το κρεμμύδι και το σέλινο, τα σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν και ρίχνετε στην κατσαρόλα 1 φλιτζάνι νερό.

• Σιγοβράζετε το κρέας για 10 λεπτά και μετά προσθέτετε τον πελτέ και την κόκκινη πιπεριά. Συνεχίζετε να σιγοβράζετε για 40 λεπτά περίπου ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας, χωρίς όμως να λιώσει.

• Προσθέτετε το λάχανο και λίγο αλάτι ακόμη, αν χρειαστεί, και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για άλλα 20 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το λάχανο. Σερβίρετε σε βαθιά πιάτα και σκορπάτε από πάνω τριμμένη φέτα.

olivemagazine.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
G6BD5
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα









































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ