15/10/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

  

 

 

 

 

 
Χατζηγάκης: «Προτεραιότητα στους μικρομεσαίους»

Δημοσιεύθηκε από: Μικέλης Χατζηγάκης  29/09/2021 18:34:44
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι η σπονδυλική στήλη της Ελλάδος και της οικονομίας μας. Αυτές οι επιχειρήσεις απασχολούν το 87% του εργατικού δυναμικού της χώρας και υποστηρίζουν την μέση Ελληνική οικογένεια όσο ελάχιστοι παράγοντες...

Δυστυχώς, οι μικρομεσαίοι δεν είχαν ισχυρά αποθέματα και η παρατεταμένη κρίση τους έχει πραγματικά γονατίσει. Ορισμένοι λίγοι από αυτούς έχουν γείρει προς τα άκρα - πολιτικά και κοινωνικά - χωρίς, όμως, να είναι ακραίοι. Αλλά η κατάσταση είναι τόσο δυσβάσταχτη για αυτούς και η πίεση που αισθάνονται είναι τόσο μεγάλη που καταφεύγουν εκεί λόγω απόγνωσης.

Για αυτό σήμερα είναι μεγάλη ανάγκη να στηριχτούν αυτοί οι άνθρωποι άμεσα και με σημαντικούς πόρους. Και η ανάγκη αφορά τόσο το οικονομικό κομμάτι - δηλαδή ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας, κτλ - όσο και την κοινωνική συνοχή της χώρας.

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει ένα σημαντικό εργαλείο που λέγεται «σχέδιο ανάκαμψης» και το οποίο φέρνει 32 δισ. από την Ευρώπη. Αυτό προφανώς θα το αξιοποιήσει άμεσα προς όφελος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως άλλωστε έχει δηλώσει επανειλημμένως.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
8I672
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα

 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ