24/5/2019

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 


 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 
Χαιρετισμός Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Μετέωρων Θεοδώρου Αλέκου για τη Νέα Σχολική Χρονιά

Δημοσιεύθηκε από: Θοδωρής Αλέκος  10/09/2018 19:36:46

Καλαμπάκα 10-09-2018

Αγαπητοί μαθητές, Αξιότιμοι εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες.

Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκινά σηματοδοτώντας για τους μαθητές την έναρξη μιας πορείας και ενός ταξιδιού γνώσης, κοπιαστικού αλλά ωφέλιμου, για την ευόδωση των προσδοκιών και των στόχων τους. Στο νέο ξεκίνημα των μαθητών, οι ευχές όλων μας συνοδεύουν την προσπάθειά τους. Η προσπάθεια αυτή είναι δύσκολη, χρειάζεται επιμονή, υπομονή, θέληση αλλά και θυσίες για να φτάσετε τους στόχους και τα όνειρά σας...

Επίσης θα ήθελα να δώσω τις καλύτερες ευχές μου σε όλους τους εκπαιδευτικούς, διότι είναι εκείνοι που καλούνται να φέρουν εις πέρας ένα επίπονο έργο και αυτή τη χρονιά.

Στους γονείς και τους κηδεμόνες εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο για να σταθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δίπλα στα παιδιά τους. Επιθυμώ να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ προσωπικά όσο και όλα τα μέλη του συνδυασμού μας στεκόμαστε αρωγοί, συμπαραστάτες και υποστηρικτές στη δύσκολη προσπάθειά σας.

Ως νέα Δημοτική Αρχή σάς διαβεβαιώνουμε ότι θα εργαστούμε σκληρά και συντονισμένα, προκειμένου να δώσουμε στους δημότες μας και πρωτίστως στα παιδιά μας την ποιότητα ζωής που τους αξίζει, διεκδικώντας, κατοχυρώνοντας και θωρακίζοντας όλες εκείνες τις συνθήκες για την ομαλή εξέλιξη της κάθε σχολικής χρονιάς, τόσο σε κτιριακές εγκαταστάσεις όσο και σε υλικοτεχνικές υποδομές.

Κλείνοντας για άλλη μια φορά εύχομαι σε όλους σας για τη νέα σχολική χρονιά, παρά τις αντιξοότητες των καιρών, υγεία, γαλήνη, δημιουργικότητα και καλή δύναμη στο ευγενές αλλά δύσκολο και δυναμικό έργο της εκπαίδευσης.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
XJSUG
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 
 
Προτεινόμενα άρθρα

καιρός Καλαμπάκα 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ