27/6/2022

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 WKB Hellas - Στην Καλαμπάκα 11-12-13 Ιουλίου το 8ο Summer Camp - Καλοκαιρινό Σεμινάριο & Εξετάσεις Εγχρώμων-Μαύρων Ζωνών

  02/06/2021 19:26:01
Αναμφισβήτητα ο χώρος του αθλητισμού διήνυσε μία δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας. Μία χρονιά που ευχόμαστε όλοι να μείνει στο παρελθόν και να μην επαναληφθεί στο μέλλον...

Σε μία προσπάθεια επανεκκίνησης η World Kyokushin Budokai Hellas με πρωτοστάτη τον Branch Chief της, Shihan  Ιωάννη Παπαπούλιο - 5 dan, ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αθλητικές τις διοργανώσεις που τόσο πολύ έλειψαν στους αθλητές-μέλη της.

Το τριήμερο 11-12-13 Ιουλίου 2021 θα διοργανωθεί το 8ο SUMMER CAMP της WKB Hellas στην πόλη της Καλαμπάκας τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που προβλέπονται για τις αθλητικές διοργανώσεις και των μέτρων προστασίας και ασφάλειας αθλουμένων - προπονητών - θεατών.

Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό αθλητικό ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ κατά τα πρότυπα των καθιερωμένων summer camps των προηγούμενων ετών, προσαρμοσμένο φυσικά στους κανονισμούς που προβλέπονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τα συναρμόδια υπουργεία.

Κατά το ίδιο διάστημα θα πραγματοποιηθούν και οι ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ με τη συμμετοχή αθλητών από τα dojos της WKB Hellas παρουσία του προέδρου της WKB, Kancho Pedro Roiz - 8 dan.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
83672
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ