facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




WKB HELLAS: Ολοκλήρωση Εξετάσεων Έγχρωμων Ζωνών Α’ Περιόδου - Αξιολόγηση Πορείας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  02/12/2016 13:38:49
WKB HELLAS: Ολοκλήρωση Εξετάσεων Έγχρωμων Ζωνών Α’ Περιόδου - Αξιολόγηση Πορείας
Ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι Εξετάσεις Έγχρωμων Ζωνών Α’ Περιόδου στα dojo-μέλη της World Kyokushin Budokai Hellas (Καλαμπάκα-Αρχηγείο, Ν. Αγχίαλος, Αλμυρός, Αμύνταιο, Ν. Σμύρνη Αττικής)...

Οι εξετάσεις που διεξήχθησαν υπό την επίβλεψη του Αρχηγού-Εκπρόσωπου της WKB Hellas Sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 dan στέφθηκαν με επιτυχία, καθώς η πλειονότητα των εξεταζόμενων αθλητών που συμμετείχαν σε αυτές είχαν άριστες επιδόσεις με αποτέλεσμα να τους απονεμηθούν οι αμέσως επόμενες ζώνες.

Με την παρουσία του στην εξεταστική διαδικασία ο Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος εδραίωσε ακόμα περισσότερο τις σχέσεις συνεργασίας και φιλίας μεταξύ των ενεργών dojo-μελών.

Παράλληλα, έχοντας επιφορτιστεί ο ίδιος με το έργο και την ευθύνη της σωστής διάδοσης και εκμάθησης της πολεμικής τέχνης του Kyokushin Budokai στην Ελλάδα, διασφάλισε ώστε στο διαγωνιστικό και βαθμολογικό μέρος των εξετάσεων να τηρούνται τα θεσμικά standards τόσο των τεχνικών, όσο και της φιλοσοφίας που υιοθετεί η συγκεκριμένη ΜΜΑ.

Ισχυρή η δυναμική της WKB Hellas

Η WKB Hellas αριθμεί πλέον περί τους 500 αθλητές. Το γεγονός και μόνο αυτό της προσδίδει μια ιδιαίτερη δυναμική και την καθιστά υπολογίσιμη δύναμη στα εκάστοτε πρωταθλήματα στα οποία λαμβάνει μέρος. Οι επιτυχίες άλλωστε των αθλητών μιλούν από μόνες τους.

Χάρις στα σταθερά, προσεγμένα, με σχεδιασμό και προοπτική βήματα του Αρχηγού-Εκπρόσωπου της, Sensei Ιωάννη Παπαπούλιου και των συνεργατών του, Λεωνίδα Αντώνη, Ιωαννίδη Κωνσταντίνου, Ρόμπου Γεωργίου, Ρόμπου Ιωάννη, Ρόμπου Κωνσταντίνου και Μυρτούς Νικολαΐδη, η WKB Hellas μιλά με το έργο της, χωρίς περιττές φανφάρες. Ποικίλες και διάφορες οι δράσεις της που εντάσσονται στον ετήσιο προγραμματισμό κάθε φορά με σκοπό την καλύτερη και αποδοτικότερη εκπαίδευση των αθλητών, την ανάδειξη και την προώθηση των ταλέντων τους, την προσέλευση νέων μαθητών στον αθλητισμό.

Ο στόχος ήταν από την πρώτη μέρα και συνεχίζει να είναι η κορυφή. Με μεθοδικότητα, σωστή δουλειά, συνεργασία, στοχοθεσία, εργατικότητα, πάθος και αγάπη για τον αθλητισμό, ο πήχης ανεβαίνει και κάθε χρόνο στήνεται όλο και πιο ψηλά.

Η WKB Hellas διανύει ακόμα τα πρώτα της βήματα και έχουμε πολλά να περιμένουμε στο μέλλον από τους αθλητές της στους αγωνιστικούς χώρους.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
M8HJU
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ