facebook  youtube  twitter  instagram 12/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 WKB Hellas: 6ο Summer Camp [22-24/6] & Αποστολή στο Διεθνές Summer Camp της WKB [20-22/7]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  18/06/2018 14:51:43
WKB Hellas: 6ο Summer Camp [22-24/6] & Αποστολή στο Διεθνές Summer Camp της WKB [20-22/7]

6o SUMMER CAMP της WKB HELLAS
22-23-24 Ιουνίου 2018

Λίγα 24ωρα μάς χωρίζουν από το 6ο Summer Camp της World Kyokushin Budokai Hellas που θα διεξαχθεί το τριήμερο 22-23-24 Ιουνίου 2018 στους Νέους Πόρους...

Για άλλη μια χρονιά ο Πρόεδρος της WKB, Kancho Pedro Roiz 8 dan, μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες στο χώρο του Kyokushin Budokai, θα στηρίξει με την παρουσία του το θεσμό ανταποκρινόμενος θετικά στην πρόσκληση του διοργανωτή και Αρχηγού-Εκπροσώπου της WKB Hellas Sensei Παπαπούλιου Ιωάννη 4 dan, λαμβάνοντας και ο ίδιος μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του αθλητικού σεμιναρίου.

Βασικοί εκπαιδευτές του σεμιναρίου θα είναι οι:
Kancho Pedro Roiz - 8 dan
Shihan Daniel Sanchez - 5 dan, Προπονητής της ισπανικής ομάδας, Παγκόσμιος Πρωταθλητής και (προσφάτως) κάτοχος του τίτλου των 100 kumite
Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης - 4 dan, Αρχηγός-Εκπρόσωπος WKB Hellas, Υπεύθυνος Εξετάσεων και Υπεύθυνος της ΕΦΕΟΖ-Ζ για το άθλημα του BUDOKAI στην Ελλάδα
Sensei Λεωνίδας Αντώνης - 4 dan, National Coach Budokai Hellas

Το πρόγραμμα του 6ου Summer Camp της WKB Hellas και φέτος θα είναι πλήρες δίνοντας βάσει στην εκπαίδευση των συμμετεχόντων, την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας μεταξύ τους και τη σύσφιξη των σχέσεων όλων των dojo-μελών της WKB Hellas.

Τέλος θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκειά του αθλητές ανώτερου αγωνιστικού επιπέδου και κατάρτισης θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις απονομής μαύρης ζώνης (1ο dan) και 2ου dan.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης: επιχείρηση ΜΠΑΜ-ΜΠΑΜ του κ. Γιάννη Ζήκου.

Παραθέτουμε ορισμένα βιογραφικά στοιχεία για τους επίτιμους προσκεκλημένους εκπαιδευτές:

KANCHO PEDRO FERNANDEZ ROIZ

Ο Kancho Pedro Fernandez Roiz είναι Πρόεδρος του Kyokushin Budokai Ισπανίας και ένας από τους πλέον φημισμένους γνώστης των πολεμικών τεχνών, τόσο ως αθλητής, όσο και ως εκπαιδευτής σε διεθνές επίπεδο.

Ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο των πολεμικών τεχνών το 1973 και από τότε οι διακρίσεις που λάμβανε σε Ισπανία και εξωτερικό διαδέχονταν η μία την άλλη σε μια σειρά από πρωταθλήματα και διαγωνισμούς.

Τη δεκαετία του ’90 εγκαταλείπει τους αγώνες προκειμένου να αφοσιωθεί στη διδασκαλία και προετοιμασία των μαθητών - αθλητών του, ενώ συμμετέχει από τη θέση του «εθνικού» προπονητή και πάμπολλα ευρωπαϊκά και εθνικά πρωταθλήματα, όπως στην Πολωνία, την Ουκρανίας, το Κουβέιτ, την Ελλάδα.

Σήμερα, κάτοχος πια 8 dan, μαζί με τον Kancho Jon Bluming, ιδρυτή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kyokushin Budokai (International Kyokushin Budokai) επιδίδονται σε μια σειρά ενεργειών για να διδάξουν και να μεταδώσουν την εμπειρία, τις γνώσεις και την κατάρτιση που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των ετών αναφορικά με το Kyokushin Budokai.

Ως ένας από τους καλύτερους δασκάλους του είδους, με ειδικότητα στο kumite, ταξιδεύει σ’ όλο τον κόσμο παραδίδοντας σεμινάρια σε αθλητές που τιμούν και εκτιμούν την τέχνη και τη φιλοσοφία του Kyokushin Budokai.

SHIHAN DANIEL SANCHEZ

Διεθνής καριέρα και πολλές περγαμηνές στο χώρο των πολεμικών τεχνών συνοδεύουν και τον Shihan Daniel Sánchez. Στα περισσότερα από 20 χρόνια καριέρας του έχει αναδειχθεί:
- 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής
- 2 φορές Πρωταθλητής Ευρώπης
- 11 φορές Πρωταθλητής Ισπανίας

Προσφάτως μάλιστα κατέκτησε και τον τίτλο των 100 kumite, έναν τίτλο που φέρουν ελάχιστοι αθλητές σε όλο τον κόσμο και αποτελεί πραγματικό άθλο για όποιον επιχειρήσει να τον κατακτήσει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ WKB HELLAS
ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ SUMMER CAMP ΤΗΣ WKB

Το τριήμερο 20-21-22 Ιουλίου 2018 διεξάγεται στην πόλη Los Alcázares της επαρχίας Murcia της Ισπανίας το Διεθνές Summer Camp της World Kyokushin Budokai (WKB).

Θα συμμετάσχουν δεκάδες προπονητές και αθλητές από διάφορες χώρες της υφηλίου, και διακεκριμένοι εκπαιδευτές από το χώρο του Kyokushin όπως οι Kancho Pedro Roiz 8 Dan (επικεφαλής εκπαιδευτής), Shihan Ángel Alvado 6 dan, Shihan Cayetano Mateo 6 Dan, Shihan Daniel Sánchez 5 Dan, Shihan Yuki Hayano 5 Dan, Shihan Juan A. Carbonero 5 Dan, Shihan Todd Reeves 5 Dan.

Επίτιμος προσκεκλημένος φέτος είναι ο θρύλος του Kyokushin και Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 1975, Katsuaki Sato 10 Dan.

Ο Αρχηγός-Εκπρόσωπος της WKB Hellas Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 Dan, συνοδευόμενος και από άλλους δασκάλους της WKB Hellas, θα έχουν την ιδιαίτερη τιμή να λάβουν μέρος στο Camp και να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.
Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
4W237
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ