facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Βραζιλία: Γαντζώθηκε επί 30 χλμ. από φορτηγό, που εμβόλισε τη μηχανή του και σκότωσε τη γυναίκα του [video]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  10/03/2021 08:50:59
Βραζιλία: Γαντζώθηκε επί 30 χλμ. από φορτηγό, που εμβόλισε τη μηχανή του και σκότωσε τη γυναίκα του [video]
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε αυτοκινητόδρομο της Βραζιλίας μ’ έναν αφοσιωμένο σύζυγο να κρέμεται γαντζωμένος για πάνω από 30χλμ από την πόρτα ενός φορτηγού, που είχε εμβολίσει λίγο νωρίτερα τη μοτοσικλέτα του σκοτώνοντας τη σύζυγό του...

Ο 49χρονος Άντερσον Αντόνιο Περέιρα αναγκάστηκε να γαντζωθεί από την πόρτα του φορτηγού, καθώς ο οδηγός του υπό την επήρεια ναρκωτικών ανέπτυξε ταχύτητα μετά το δυστύχημα.

Οδηγοί διερχόμενων ΙΧ κατέγραψαν τη σκηνή με τον 49χρονο γαντζωμένο στην πόρτα του φορτηγού σε αυτοκινητόδρομο της νότιας Βραζιλίας

Ο Άντερσον κι η 47χρονη γυναίκα του, Σάντρα, είχαν βγει για κυριακάτικη βόλτα με τη μηχανή που είχαν αγοράσει δύο μήνες νωρίτερα, όταν έπεσε πάνω τους από πίσω το φορτηγό σε αυτοκινητόδρομο στη νότια Βραζιλία. Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της, ο άνδρας της τραυματίστηκε, αλλά κατάφερε με κάποιο τρόπο να γαντζωθεί από την πόρτα του φορτηγού προσπαθώντας να αναγκάσει τον οδηγό του να σταματήσει.

Όμως παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις του εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με την μοτοσικλέτα σφηνωμένη στο μπροστινό μέρος του φορτηγού. Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν αργότερα τη στιγμή που το φορτηγό σταμάτησε και ντόπιοι έσυραν έξω διά της βίας τον ημίγυμνο οδηγό, που συνελήφθη και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για φόνο. Ο Άντερσον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, εκεί όπου διακομίστηκε και η γυναίκα του, όπου υπέκυψε αργότερα στα τραύματα που είχε υποστεί στο κεφάλι.

iefimerida.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
PBKMX
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ