facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Βούλα Νικολογιάννη-Μέκρα: «Θέλω να προσφέρω και εγώ στη κοινωνία μου και θεωρώ ότι είναι καθήκον όλων μας να την προστατέψουμε»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  23/05/2019 10:26:21
Βούλα Νικολογιάννη-Μέκρα: «Θέλω να προσφέρω και εγώ στη κοινωνία μου και θεωρώ ότι είναι καθήκον όλων μας να την προστατέψουμε»
Η Παρασκευή (Βούλα) Νικολογιάννη-Μέκρα, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Χρήστου Σινάνη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ», μας παραχώρησε την παρακάτω συνέντευξη λίγο πριν την ετυμηγορία της κάλπης για τις Δημοτικές Εκλογές 2019...

1. Πείτε μας λίγα λόγια για τον εαυτό σας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλαμπάκα. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτριο Μέκρα και  μητέρα 4 παιδιών. Είμαι καθηγήτρια μαθηματικών. Υπηρέτησα σε πολλά σχολεία της περιοχής μας και σήμερα διδάσκω στο 1ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας όπου τελώ και  χρέη υποδιευθύντριας. Έχω ενεργή εθελοντική δράση στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου τα 20 τελευταία χρόνια.

2. Τι σας ώθησε να ασχοληθείτε με τα κοινά;

Η αγάπη που έχω για την πόλη μου. Ξέρω πως ακούγεται κοινότυπο, αλλά είναι η αλήθεια. Επιπλέον  πιστεύω πως η  ενασχόληση με τα κοινά δεν έχει να κάνει μόνο με την πολιτική. Έχει να κάνει με την εν γένει προσφορά στο κοινωνικό σύνολο από οποιοδήποτε τομέα. Η εθελοντική συμμετοχή σε κοινωνικές ομάδες, σε πολιτιστικούς συλλόγους είναι ένας τρόπος να προσφέρεις ανιδιοτελώς στην κοινωνία που ζεις και στους ανθρώπους που την απαρτίζουν.

Αυτή η ενασχόληση μ’ έκανε να αγαπήσω ακόμη περισσότερο τον τόπο μου και να προσπαθήσω να βοηθήσω από ένα ακόμη μετερίζι, αυτό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εξάλλου πιστεύω στη δυναμική εξέλιξης που έχει η περιοχή μας. Και τα τελευταία χρόνια βλέπω πως στο Δήμο μας γίνονται σημαντικά πράγματα με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Θέλω, λοιπόν, να προσφέρω και εγώ στη κοινωνία μου και θεωρώ ότι είναι καθήκον όλων μας να την προστατέψουμε.

3. Γιατί με τον Χρήστο Σινάνη;

Τον Χρήστο Σινάνη τον γνωρίζω πολλά χρόνια και τον εμπιστεύομαι απόλυτα.  Είναι από τα πιο ικανά άτομα που έχω γνωρίσει. Πάνω από όλα, όμως, ξεχωρίζει για το ήθος του. Η πορεία του στην πολιτική σκηνή του τόπου μας και ο υπεύθυνος τρόπος με τον οποίο έχει διαχειριστεί τις τύχες του Δήμου καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του, ενίσχυσαν την άποψη που είχα για αυτόν. Το  όραμά του για το μέλλον του τόπου και κυρίως το γεγονός ότι έχει συγκεκριμένες προτάσεις, με έκαναν να συμμετάσχω -χωρίς δεύτερη σκέψη- στο πλευρό του.

4. Ποιο είναι το μήνυμά σας στους δημότες;

Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε μία απαξίωση της πολιτικής. Ως εκπαιδευτικός, βλέπω πως αυτό το φαινόμενο είναι πιο έντονο στους νέους. Θέλω να απευθυνθώ, λοιπόν, στους νέους και να τους καλέσω να συμμετάσχουν στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Τους διαβεβαιώνω ότι υπάρχουν άτομα ικανά που έχουν δώσει το στίγμα τους, ακούνε τους νέους και μπορούν να ανταποκριθούν στα θέλω τους. Ένα τέτοιο άτομο είναι ο σημερινός Δήμαρχος Μετεώρων, Χρήστος Σινάνης.

Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Με την επιλογή μας συμμετέχουμε στη διακυβέρνηση του τόπου. Καθορίζουμε και εμείς τον τρόπο διαχείρισης των προβλημάτων. Ας προσέξουμε λοιπόν τα πρόσωπα που θα επιλέξουμε να μας κυβερνήσουν την επόμενη τετραετία.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί για αυτό το άρθρο.

 

Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ