facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



VIDEO «Βόμβα» Αβραμόπουλου - Έγινε το deal με το Γιάννη Μπουτίνα - Η Κατερίνα Απόδιακου στο ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Αβραμόπουλου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  10/08/2022 11:08:34
VIDEO «Βόμβα» Αβραμόπουλου - Έγινε το deal με το Γιάννη Μπουτίνα - Η Κατερίνα Απόδιακου στο ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Αβραμόπουλου

Λευτέρης Αβραμόπουλος: «Ο ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ, η ανάγκη μας να προσφέρουμε διαρκώς στον τόπο, είναι για μας η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ κάθε πρωτοβουλίας, κάθε δράσης, κάθε πολιτικής μας απόφασης.

ΔΥΝΑΜΗ μας είναι ότι μπορούμε και ΕΝΩΝΟΥΜΕ.

ΕΥΘΥΝΗ μας είναι το ΚΑΛΟ του τόπου. 

Με αυτό το σκεπτικό συναντηθήκαμε. ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ και ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ με τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΙΝΑ για μία ειλικρινή, δημιουργική και με πολλαπλασιαστικά οφέλη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για τον τόπο.

Σήμερα ΕΝΩΝΟΥΜΕ τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ μας, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ τις ΕΥΘΥΝΕΣ μας και συμφωνούμε ότι η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» είναι η δημοτική παράταξη της ΝΙΚΗΣ που έρχεται. 

Η παράταξη που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο για να προσφέρει μέσα από τη σύνθεση και συνένωση δυνάμεων. Μέσα από τις συνεργασίες που βασίζονται στην ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και ωφελούν τον τόπο και τους πολίτες μας.

Η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» είναι η παράταξη που ΕΓΓΥΑΤΑΙ την ΕΝΟΤΗΤΑ και την ΠΡΟΟΔΟ των πολιτών στο Δήμο Μετεώρων.»

Γιάννης Μπουτίνας: «Η επόμενη μέρα για το Δήμο Μετεώρων θα είναι πολύ δύσκολη. Θα χρειαστούν ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ για να πάρει ο Δήμος Μετεώρων την ΥΠΕΡΑΞΙΑ που του αρμόζει.

Αφήνω στην άκρη προσωπικές φιλοδοξίες. Θέτω την υποψηφιότητά μου στη διάθεσή του Κώστα Αγοραστού για την περιφέρεια Θεσσαλίας, και ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ δυνάμεις ΣΤΗΡΙΖΩ έμπρακτα και ουσιαστικά την ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ του ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.»

Λευτέρης Αβραμόπουλος: «Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟΔΙΑΚΟΥ στο συνδυασμό μας και της εύχομαι καλή επιτυχία.

Φίλε Γιάννη, σε ευχαριστώ για τη στήριξη και για την εμπιστοσύνη.»

Γιάννης Μπουτίνας: «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ»

Λευτέρης Αβραμόπουλος: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ ΜΕΤΕΩΡΩΝ»



Η σύζυγος του Γιάννη Μπουτίνα, Ιατρός Πνευμονολόγος, Κατερίνα Απόδιακου θα πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Αβραμόπουλου, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
4X337
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ