6/12/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 
 
 

 
Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας - Ρομποτική με τα Γυμνάσια του Δήμου Μετεώρων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  01/10/2021 11:03:15
Η Βιβλιοθήκη καλεί τα Γυμνάσια του Δήμου Μετεώρων να δηλώσουν συμμετοχή σε εργαστήριο Ρομποτικής με το εκπαιδευτικό πακέτο Spike Prime το οποίο είναι σχεδιασμένο για τάξεις Β’ και Γ’ Γυμνασίου...

Το SPIKE Prime συνδυάζει τα διάσημα τουβλάκια LEGO, ένα ισχυρό προγραμματιζόμενο "εγκέφαλο" πολλαπλών θυρών, γλώσσα προγραμματισμού, που βασίζεται στο Scratch, και μαθήματα STEAM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Τέχνες και Μαθηματικά) που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και τη κριτική σκέψη των μαθητών.

Τα μαθήματα συνδυάζουν κατασκευή και προγραμματισμό, διευκολύνοντας την εισαγωγή των μαθητών στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων και στην επίλυση προβλημάτων με εφαρμογή στον πραγματικό κόσμο.

Καθώς η Βιβλιοθήκη διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές για να υποστηρίξει την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, κάποια από τα πακέτα που έχει στην κατοχή της, θα διατεθούν στα σχολεία με σκοπό την εξοικείωση των μαθητών με τη ρομποτική και τις νέες τεχνολογίες.

Ο κύκλος των μαθημάτων διαρκεί έξι εβδομάδες. Για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να καλέσετε στο: 24320.23041-3

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
Y4TWH
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ