29/9/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας - Επίσκεψη της Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  16/05/2022 12:11:07

Το πρωί της Δευτέρας 16 Μαΐου είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στη Βιβλιοθήκη την Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας με αφορμή το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βιβλίο: Τα φύλλα που μιλάνε».

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την Μουσειοσκευή από το Παιδικό Μουσείο Exploration και να ανακαλύψουν την αξία και την σημασία του βιβλίου. Το πρόγραμμα καλύπτει όλες τις χρονικές περιόδους, από τις βραχογραφίες έως τα σημερινά ψηφιακά ebooks, αφηγείται την ιστορία του βιβλίου και την εξέλιξη της τυπογραφίας. Οι μαθητές έμαθαν για σημαντικές επιστημονικές ανακαλύψεις, αποκρυπτογράφησαν γρίφους, γνώρισαν σημαντικές προσωπικότητες και ταξίδεψαν σε διαφορετικούς πολιτισμούς με επίκεντρο το ρόλο του βιβλίου στην εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κέντρου Πολιτιστικής και Μουσειακής Εκπαίδευσης με Μέγα Χορηγό Επικοινωνίας την ΕΡΤ.

Ευχαριστούμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη συνεργασία και το Παιδικό Μουσείο Exploration για τη διάθεση της Μουσειοσκευής.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
TFOQC
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ