2/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας - Διαστημική μουσική από … φρούτα!

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  03/05/2022 12:48:51

Είναι δυνατόν ένα φρούτο να παίζει μουσική; 

Μπορούμε να παίξουμε ντραμς με νερό; 

Τι ήχο μπορεί να βγάζει ένα κέρμα; 

Αν αναρωτιέστε, ελάτε την Κυριακή 8 Μαΐου στις 11:00 π.μ. να φτιάξουμε τα δικά μας πρωτότυπα μουσικά όργανα με φρούτα, καλώδια, υπολογιστές, πλαστελίνη, κέρματα, αλουμινόχαρτο, ζωγραφιές και ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε!!! Και δεν τελειώσαμε… μετά θα δημιουργήσουμε μουσική για ταινία και θα μεταφερθούμε στο διάστημα!

Η δράση θα διαρκέσει δυο ώρες και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 9 ετών, τα οποία μπορούν να φέρουν μαζί τους ένα φρούτο ή ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Γιάννη Μυγδάνη, μουσικό και υποψήφιο διδάκτορα Μουσικής Παιδαγωγικής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (E.U.C.). Ο κ. Μυγδάνης κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών στη "Μουσική Παιδαγωγική" (M.Mus.) από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Advanced Teaching (M.Ed) από το University of the People (UoPeople) και μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στα Πληροφοριακά Συστήματα (M.Sc.) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α.). Έχει γράψει μουσική για θέατρο, ταινίες μικρού μήκους, παραμύθια και έχει μελοποιήσει Έλληνες και ξένους ποιητές. Έχει λάβει μέρος σε περισσότερα από 20 διεθνή επιστημονικά συνέδρια για θέματα που αφορούν τη μουσική, την εκπαίδευση και τη τεχνολογία, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε πρακτικά συνεδρίων και επιστημονικά περιοδικά.

Σας περιμένουμε στη Βιβλιοθήκη να διασκεδάσουμε!!!

Βιβλιοθήκη ΚαλαμπάκαςΣχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
2R015
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ