facebook  youtube  twitter  instagram 21/7/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


  

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ~ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΡΙΑ ΓΙΩΤΗ, Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων με τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  15/09/2023 15:59:24
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ~ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΡΙΑ ΓΙΩΤΗ, Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων με τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ~ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΡΙΑ ΓΙΩΤΗ

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Ονομάζομαι Μαργαρίτα - Μαρία Γιώτη και οι περισσότεροι μην πω σχεδόν όλοι, με γνωρίζετε ως Μαρία. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μόναχο Γερμανίας και έχω καταγωγή από την Αγορά Παραμυθίας Ν. Θεσπρωτίας αλλά ζω και κατοικώ μόνιμα στην Καλαμπάκα από το 2000.

Είμαι παντρεμένη με τον Γεώργιο Κατσίκο με τον οποίο έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, την Ευτυχία, φοιτήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών Πανεπιστημίου Άρτας και τον Στέλιο, μαθητή Γ΄ Λυκείου του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας.

Σπούδασα Λογιστική στα ΤΕΙ Πάτρας, διαθέτω πιστοποιήσεις «Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή», «Χρήσης υπολογιστών και διαδικτύου» «Οργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων» και τέλος είμαι κάτοχος πτυχίου Γερμανικής γλώσσας.

Εργάστηκα ως γραμματέας και βοηθός λογιστηρίου στον «Σταφιδικό οργανισμό Πάτρας ΑΣΟ» ο οποίος τελούσε υπό εκκαθάριση, ως βοηθός αποθήκης – πωλήτρια στην βιοτεχνία «MISS LITO», ως γραμματέας στο συμβολαιογραφείο του κ. Νικόλαου Αδάμου και τέλος τα τελευταία 13 χρόνια στο Ασφαλιστικό Πρακτορείο «ΠΗΓΑΣΟΣ» του ομίλου «ΕΥΡΩΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ» του κ. Σιαματά Χάρη.

Λατρεύω τους παραδοσιακούς χορούς και γι αυτό τον λόγο είμαι ενεργή συμμετέχοντας στο τμήμα χορού του Θεατρικού Εργαστηρίου “Επί Σταγών” του Δήμου Μετεώρων, στον σύλλογο «Παλιοπαναγίας» Βλαχάβας και τέλος στον νεοσύστατο σύλλογο «Μετεώρων Παρέα». Επίσης είμαι ενεργή συμμετέχοντας από το 2019 στην Δημοτική χορωδία του Δήμου Μετεώρων. Στα ενδιαφέροντά μου έχει προστεθεί την χρονιά αυτή και η Αγιογραφία με το πατήρ Ιωάννη Ζώτο της ενορίας Οσίων Μετεωριτών. Τέλος διετέλεσα Γραμματέας για 6 έτη στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας.

Αποφάσισα να συμμετέχω και να ασχοληθώ με τα κοινά πρώτη φορά μέσα από τις διαδικασίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης:

1) Για τη διατήρηση και ανάδειξη του παραδοσιακού μας πολιτισμού που τείνει να χαθεί με τα χρόνια.

2) Για τη βιώσιμη κινητικότητα της πόλης μας. Τα πεζοδρόμια σχεδόν έχουν εξαφανιστεί, ενώ απαιτούνται ράμπες για τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα και δημιουργία ποδηλατοδρόμων ώστε να μην κινδυνεύουν τα παιδιά μας. 

3) Παιδικές χαρές. Να γίνουν λειτουργικές και ασφαλείς σύμφωνα με τις τελευταίες επιταγές της νομοθεσίας.

4) Επαναφορά των Σχολικών τροχονόμων για την ασφαλή διέλευση των μαθητών στα σχολεία.

5) Κατασκευή δημοτικών τουαλετών για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων τουριστών της πόλης μας και των δημοτών αυτής, και τέλος 

6) Ελεύθερο ιντερνέτ προσιτό σε όλους.

Επιλέγω τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες» του κ. Σωτήρη Παπαχρήστου για την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την αγωνιστικότητά του για μία πόλη και έναν Δήμο που μας αξίζει. Ζητάω την στήριξή σας ως Τοπική Σύμβουλος του Δήμου Μετεώρων για να αλλάξουμε μαζί σελίδα στον τόπο μας.

Μαργαρίτα-Μαρία Γιώτη
Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
8K782
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ