facebook  youtube  twitter  instagram 17/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



VIDEO - Μεγάλη προβολή του Δήμου Μετεώρων στο Λονδίνο [ΔΤ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  03/03/2022 15:33:04
VIDEO - Μεγάλη προβολή του Δήμου Μετεώρων στο Λονδίνο [ΔΤ]

Στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου Μετεώρων για την καλύτερη δυνατή προβολή και προώθηση του τόπου στο εξωτερικό, ο Δήμαρχος κ. Θοδωρής Αλέκος συμμετείχε σε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Χρηστίδη, στο αγγλικό κανάλι μεγάλης εμβέλειας “Greek TV London”, με στόχο την τουριστική ανάδειξη της περιοχής μας.

Ο κ. Αλέκος προέβη σε αναφορά και ανάλυση της τουριστικής γεωγραφίας, των χωρών από τις οποίες προέρχονται οι επισκέπτες. Εκθείασε τις πολυάριθμες πολιτιστικές δομές του Δήμου οι οποίες εκφράζουν την πολιτιστική μας κληρονομία και παράδοση ενώ επιβεβαίωσε την ασφάλεια που παρέχει ο Δήμος Μετεώρων για τον επισκέπτη, καθώς αποτελεί σημαντικό κριτήριο επιλογής ενός προορισμού, όπως επίσης και τις δυνατότητες που το φυσικό περιβάλλον προσφέρει για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Ο Δήμαρχος αναφέρει “τα Μετέωρα ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και ως ένα ιδιαίτερα στρατηγικό σημείο, με την ανάπτυξη και τη βελτιστοποίηση του οδικού και σιδηροδρομικού δικτύου αποτελούν έναν μοναδικό προορισμό με εύκολη πρόσβαση.”

Τέλος επισήμανε τη συνεχή διεύρυνση της τουριστικής περιόδου και τις σημαντικές προσπάθειες που η Δημοτική Αρχή καταβάλει σε συνεργασία με την τουριστική σχολή που λειτουργεί στο Δήμο μας, ώστε η επιμόρφωση των ανθρώπων που ασχολούνται στον τουριστικό κλάδο να συμβάλει και να βελτιώσει στα μέγιστα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους επισκέπτες της περιοχής μας.

Η όλη συνέντευξη του Δημάρχου:



Από το γραφείο του Δημάρχου


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
0M783
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ